Gabriel Jesus forlenger kontrakten!

Gabriel Jesus har skrevet under på en ny kontrakt med City, som binder ham til klubben fram til sommeren 2023!

Det er to år lenger enn den forrige kontrakten hans, og 21 år gamle Jesus er dermed bundet til City minst i fem sesonger til.

Det var sommeren 2016 det offisielt ble klart at Jesus kom til å bli til City-spiller, selv om brasilianeren først måtte avslutte sesongen i Palmeiras og dermed ikke kom til Manchester før i januar 2017. Siden den gang har han scoret 24 mål på 53 kamper for City, og vært en viktig del av laget.

Etter å ha signert på den nye kontrakten kunne Jesus fortelle ManCity.com: «Jeg vil takke fansen for måten de har tatt meg imot på og for hvor bra de har behandlet meg. Jeg kan si at det var den beste avgjørelsen jeg har tatt i livet mitt å komme til Manchester City, fordi jeg både har utviklet meg som spiller og som menneske mens jeg har vært her. Jeg vil også takke klubben for å ha vært så organisert og fokusert etter at jeg kom hit. Pep spilte en stor rolle for at jeg signerte, men også klubben. City er en stor klubb og den blir bare større og større, så jeg vil bare takke for alt. Jeg håper at jeg kan fortsette med å gjøre fansen glad.»

Txiki Begiristain, fotballdirektør i City, la til: «Gabriel er utvilsomt en av de beste unge angrepsspillerne innen fotballen, så at han dedikerer framtiden sin til oss er strålende. Han kan spille på så mange ulike måter. Jeg vet at Pep liker å jobbe med ham og jeg gleder meg til å se utviklingen hans i årene som kommer.»

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.