Adarabioyo lånt ut til West Bromwich

Tosin Adarabioyo er den siste i en lang rekke av spillere City har sendt på utlån den kommende sesongen. Den unge midtstopperen skal spille for West Bromwich sesongen 2017/18.

Det har så langt vært begrenset med spilletid det engelske stoppertalentet har fått for Citys førstelag, og så langt står han med 8 kamper, ingen av dem i ligaen. Debuten kom i februar 2016 i en FA-cupkamp mot Chelsea, men til tross for lite spilletid har ikke Adarabioyo blitt utlånt tidligere, slik så mange av de andre unge talentene til City har. Nå er han imidlertid klar for sitt første utlån, etter at det i dag ble klart at han skal spille den kommende sesongen for West Bromwich i Championship, der han garantert får verdifull erfaring.

Adarabioyo er imidlertid ikke den eneste spilleren som har blitt sendt på utlån i sommer. Jack Harrison som kom fra New York City i januar og siden har vært på utlån til Middlesbrough er nå lånt ut til Leeds, mens Mikkel «Mix» Diskerud, som City overtok etter at kontrakten med New York City gikk ut, er gått på lån til Ulsan Hyundai i Sør-Korea. Erik Palmer-Brown er lånt ut til samarbeidsklubben NAC Breda og det samme er keeper Aro Muric, mens Pablo Marri er lånt ut til Deportivo La Coruna. Anthony Caceres er lånt ut til Melbourne City, som jo er en del av City Football Group.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.