City signerer spansk stortalent!

Manchester City har sikret seg underskriften til det 17 år gamle stortalentet Adriá Bernabé som kommer fra Barcelona.

17-åringen bestemte seg allerede i april for å flytte til England og bli en del av Citys akademi, og gjenforenes dermed med Eric Garcia som forrige sesong ble kåret til U18 Player’s Player of the Season av de andre City-spillerne på U18-laget. Garcia undertegnet forøvrig for få dager siden sin første profesjonelle kontrakt med City, og får nå altså selskap av Bernabé, som han også spilte sammen med i Barcelonas akademi.

Etter å ha tatt farvel i juni med lagkameratene sine i Barcelona har nå Bernabé oppdatert profilbildet sitt på Instagram med et bilde av ham selv i City-drakt. At Bernabé velger å fortsette karrieren i City er et skudd for baugen for Barcelona, som hentet ham fra Espanyol for flere år siden.

Bernabé er offensiv midtbanespiller og blir regnet som et av de store unge talentene i Spania.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.