Pep Guardiola forlenger til 2021!

Pep Guardiola har signert en ny og lengre kontrakt med Manchester City! Citys manager de to siste sesongene blir sittende fram til minst sommeren 2021!

Med bare ett år igjen av kontrakten han skrev under på i 2016, har det vært et spørsmål om hva som kom til å skje neste sommer når kontrakten til Pep Guardiola som City-manager gikk ut. Ryktene har versert lenge, og nå er det altså offisielt klart at Pep Guardiola har skrevet under på en ny og lengre kontrakt, som binder ham til klubben fram til 2021!

Etter ikke å ha vunnet noe i sin første sesong som City-manager, har denne sesongen vært en eneste lang suksesshistorie for Pep Guardiola, som endte opp med å vinne både ligacupen og Premier League med sitt Manchester City. De lyseblå ble samtidig første lag som passerte den magiske grensen på 100 poeng i ligaen – og satte i tillegg en rekke andre rekorder. Pep Guardiola ble nylig også kåret til sesongens Premier League-manager, og spørsmålet er om han ikke må regnes som uerstattelig for Manchester City. Katalaneren har imidlertid ikke vært mer enn fire år i noen av de klubbene han har trent tidligere (Barcelona og Bayern München), og når han nå undertegner en ny kontrakt som binder ham tre år framover, vil det altså si at han har vært City-manager i fem år når den nye kontrakten går ut.

«Jeg er så glad og spent,» kunne Pep Guardiola røpe etter å ha signert på den nye kontrakten. «Det er en glede å få jobbe her. Jeg nyter å få jobbe med spillerne våre hver dag, og vi vil prøve å gjøre vårt beste sammen i årene som kommer. Som manager må du ha en god følelse for å være sammen med spillerne, og jeg har den gode følelsen.»

«Jeg vil fokusere på spillernes ønske om at vi skal bli et bedre lag, og det er det vi prøver på hver eneste dag – å forbedre oss på banen og gjøre spillerne våre bedre. Vi har en ung tropp med en gjennomsnittsalder på 23, og vi ønsker å ta skritt framover og holde det nivået vi oppnådde denne sesongen.»

Også Citys styreformann Khaldoon Al Mubarak var svært glad for å kunne fortelle at Pep Guardiola hadde forlenget kontrakten med City. «Vi er henrykt over å kunne annonsere at Pep har forlenget kontrakten sin til 2021. På de to sesongene han har vært her har han skapt en utrolig lagånd og bidratt til at vi har utviklet oss både på og utenfor banen. Ved å gjøre det har han legemliggjort lidenskapen og forpliktelsen vi har til klubben.»

På selveste 17. mai er det altså all mulig grunn for alle City-supportere til å feire!

Relaterte saker

4 svar

 1. Jan Henning Andersen sier:

  It’s a blessing 🙂

 2. John Akse sier:

  Dagens klart beste nyhet😊håper på mange flere 🏆men blir nok tøft å kopiere denne sesongen men med pep er det ikke umulig😊😊

 3. Arne Solheim sier:

  Gledens dag👍💫⭐️🍷💪⚡️✨💐💐💐

 4. Jan Havnen sier:

  God nyhet, men betyr det egentlig så mye ? Leverer han vil han fortsette, leverer han ikke er det over og ut uansett..)…slik er managerjobben i City.

  City søker å nå toppsjiktet i Eurpoa, men der er vi foreløpig ikke. Noe even close vil jeg påstå
  Skal vi nå dit må lagste defensive problemer løses. Når vi møter de beste lagene i Ch.leage lekker vi som en sil. I fjor mot Monaco og i år mot Liverpool.
  Skal vi sesong etter sesong skylde på skader i bakre rekker ? Det holder ikke.
  Det må være lov å forvente mer ut ifra de enorme summene som er brukt på forsvarsspillere de siste årene…
  Få orden på dette pep !

  Sommeren er her og det er mellomsesong. Husk at livet er myye mer enn fotball..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.