Pep ble sesongens manager

Pep Guardiola er kåret til sesongens manager i Premier League, naturlig nok, etter å ha ledet sitt Manchester City inn til ligagull på tidenes mest suverene måte.

Det var tirsdag kveld at Pep Guardiola kunne motta prisen som sesongens manager i Premier League, blant annet etter å ha blitt kåret til månedens manager fire måneder på rad. Ingen annen manager har greid dette, så lenge prisen har blitt delt ut.

De andre nominerte til prisen var Rafael Benitez (Newcastle), Sean Dyche (Burnley), Roy Hodgson (Crystal Palace), Chris Hughton (Brighton) og Jürgen Klopp (Liverpool), men ingen av disse kunne altså nå opp til Pep Guardiola, som ledet laget sitt inn til 32 av 38 mulige seirer i Premier League, og som aller første manager kunne juble for å ha sett laget sitt passere den magiske grensen på 100 poeng.

Samme kveld kunne Guardiola også motta prisen som LMA Manager’s Manager of the Year, stemt frem av de andre managerne.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.