Pablo Maffeo solgt til Stuttgart

20 år gamle Pablo Maffeo selges fra Manchester City til Stuttgart, etter å ha tilbragt de to siste sesongene på utlån til Girona.

Høyrebacken spilte tre kamper for Citys A-lag før han reiste til samarbeidsklubben Girona, som nå delvis eies av City Football Group. Etter to strålende sesonger i den katalonske klubben, der han i den første hjalp klubben til opprykk til La Liga, og i den andre har vært med å sørge for at klubben har overgått alle forventninger og ser ut til å havne midt på tabellen (det gjenstår fortsatt en runde), er nå spilleren klar for tyske Stuttgart. Det er City selv som melder om dette.

«Pep Guardiola fortalte meg mye positivt om Bundesliga,» kunne Maffeo selv fortelle etter å ha signert. «Folkene i VFB har vært veldig greie med meg. Jeg har sett på kamper med VFB og jeg vet hvor stor klubben er og hvilken imponerende atmosfære det er på stadionet deres.»

Maffeo har skrevet under på en femårskontrakt, som gjelder fra og med 1. juli. Klubbene har ikke gått ut med noen overgangssum, men Daily Mail melder at Stuttgart betaler City £8,8 millioner, samt at City får 25% av et eventuelt videresalg. Overgangen er ny rekord for Stuttgart, som aldri tidligere har betalt så mye for en spiller. City skal ha sikret seg en klausul om å kjøpe tilbake spilleren.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.