Ederson undertegnet ny sjuårskontrakt!

Under et år etter at brasilianske Ederson ble hentet til Manchester City, belønnes han nå med en ny sjuårskontrakt!

Det var forrige sommer at 24 år gamle Ederson ble hentet fra Benfica til City for å bli klubbens nye førstekeeper, og nå, én sesong etter, belønnes han med en ny sjuårskontrakt, etter å ha holdt nullen 21 ganger og blitt nominert til beste unge spiller i Premier League. Aldri tidligere har City tilbydd en spiller en så lang kontrakt, og det er altså helt unikt at Ederson nå binder seg til City fram til 2025.

Etter å ha undertegnet kunne keeperen, som har vist seg å være minst like god med ballen i beina som å redde skudd, fortelle CityTV at han er glad for å ha skrevet under på den rekordlange kontrakten. «Det betyr at klubben er fornøyd med jobben jeg gjør,» kunne brasilianeren fortelle. «De stoler på meg, og jeg håper at jeg kan leve opp til forventningene deres og bringe glede til supporterne. Jeg vil at vi skal vinne så mye som mulig! Alle turneringer … men for meg er Champions League en helt spesiell turnering, og drømmen min er å vinne den turneringen i City-drakt.»

Også City-direktør Txiki Begiristain var svært glad for å ha sikret seg Edersons signatur, et snaut år etter at det skjedde første gang. «Han har enestående kvaliteter, og at han er så god med ballen, skiller han fra konkurrentene sine. Vi gleder oss til å se ham utvikle seg i City i årene som kommer.»

Ederson er nå 24 år gammel, og vil altså være 31 år når den nye kontrakten går ut.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.