Fem tippet seg til England

Fem tippere fikk elleve rette i supporterklubbens tippekonkurranse denne våren, og kan dermed se fram til fotballtur til England til høsten med fly, hotell og kampbillett dekket.

Nok en runde i supporterklubbens tradisjonsrike tippekonkurranse er over, og i motsetning til i høst da City vant alle tolv kampene på kupongen og det var hele 38 tippere med tolv rette, var det denne gangen ingen som greide å prikke inn samtlige kamper på kupongen. Fem tippere hadde imidlertid elleve rette, og det eneste som skilte dem var måltipset. Alle fem vinner imidlertid fotballtur til England med fly, hotell og kampbillett dekket.

Øverst på listen kom Pernille Solheim, som bare bommet på Citys hjemmekamp mot Basel i Champions League, der City overraskende tapte 1-2 etter å ha spart en del spillere, som følge av at laget i realiteten allerede var videre etter å ha vunnet 4-0 i det første oppgjøret. Det var denne kampen flest bommet på, i tillegg til Citys hjemmetap i Manchester-derbyet mot United. City scoret 36 mål på de tolv kampene på kupongen, og Pernille var bare ett mål i fra med sitt tips på 37. Også Roy Arne Stenvold var bare ett mål i fra med sitt tips på 35, men regelen sier da at den som har tippet ett for mye går foran den som har tippet ett for lite. Det får i realiteten ingenting å si uansett, siden begge altså vinner tur til England. Det samme gjør også Line Solheim (det blir tur til Manchester på flere i Solheim-familien altså!), Ben-Emil Hjelmervik og Geir Edvard Amundsen. Gratulerer til alle vinnerne, og god tur!

Det blir selvsagt en ny runde med tipping til høsten.

Topp 20:

1. Pernille Solheim – 11 rette (37 mål)
2. Roy Arne Stenvold – 11 rette (35 mål)
3. Line Solheim – 11 rette (38 mål)
4. Ben-Emil Hjelmervik – 11 rette (34 mål)
5. Geir Edvard Amundsen – 11 rette (27 mål)
———————————————-
6. Tor Heimdal – 10 rette (36 mål)
6. Arne Solheim – 10 rette (36 mål)
6. Enok Grova – 10 rette (36 mål)
6. Kim Engelhart – 10 rette (36 mål)
6. Arne Kviseth – 10 rette (36 mål)
6. Igor Rakanovic – 10 rette (36 mål)
6. Harald Larsen – 10 rette (36 mål)
13. Thomas Simensen – 10 rette (37 mål)
14. Erik Faye Ree – 10 rette (35 mål)
14. Arild Kvalvåg – 10 rette (35 mål)
14. Bent Tore Ellingsen – 10 rette (35 mål)
14. Gjermund Fagerbakk – 10 rette (35 mål)
14. Arne Mæhlum – 10 rette (35 mål)
14. Roald Arentz – 10 rette (35 mål)
20. Dag Roar Fordal – 10 rette (38 mål)
20. Per-Arne Arntsen – 10 rette (38 mål)

Last ned hele resultatlisten og finn din egen plassering

1 svar

  1. Arne Solheim sier:

    Dumt han som tippet for jentene sine ikke kryssa feil på sin egen kupong😩😩.Fikk mye kjeft for at jeg hadde kryssa feil på United kampen😖😫 Men pipa har fått en annen lyd nå💐🤗👌👍Gratulere til Alle 5🥂🍾👌👍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.