City med seks nominerte

Tre av seks spillere som er nominert til både PFA Player of the Year og PFA Young Player of the Year, spiller for City! Og endelig er Sergio Agüero med på årets lag!

Spillerforeningen i England, Professional Footballer’s Association – forkortet til PFA, kårer hver sesong den beste spilleren i England, i tillegg til den beste unge spilleren. I dag ble de nominerte til sesongens pris offentliggjort, og både når det gjelder PFA Player of the Year og PFA Young Player of the Year, kommer tre av de seks nominerte fra Manchester City.

Når det gjelder kåringen årets spiller, er både Kevin De Bruyne, David Silva og Leroy Sané nominert, i tillegg til Harry Kane (Tottenham), Mohamed Salah (Liverpool) og David De Gea (Manchester United).

De Bruyne er en av favorittene til å vinne, men både Salah og Kane, som begge har bøttet innpå med mål denne sesongen, er også sterke kandidater.

Når det gjelder kåringen årets unge spiller, er Leroy Sané også nominert her, sammen med Raheem Sterling og Ederson. I tillegg finner vi Harry Kane (Tottenham), Ryan Sessegnon (Fulham) og Marcus Rashford (Manchester United).

Vinnerne, som stemmes fram av spillerne selv, offentliggjøres 22. april. Mens ingen City-spiller noensinne har vunnet prisen for PFA Player of the Year, er den eneste City-spilleren som har blitt kåret til PFA Young Player of the Year Peter Barnes, som vant prisen i 1975/76.

Og til slutt – når det gjelder PFA Team of the Season er endelig Sergio Agüero blitt tatt ut her. Dette er utrolig nok første gang at argentineren er med, etter sju år i Premier League der han har dominert, blitt toppscorer, vært med å vinne Premier League to ganger og blitt Citys mestscorende spiller gjennom alle tider. I tillegg er også Kyle Walker, Nicolas Otamendi, Kevin De Bruyne og David Silva med på laget.

Hele laget: David De Gea – Kyle Walker, Nicolas Otamendi, Jan Vertonghen, Marcos Alonso – Kevin De Bruyne, Christian Eriksen, David SilvaSergio Agüero, Harry Kane, Mohamed Salah

Relaterte saker

1 svar

  1. Jakob Berge sier:

    Merkelig at ikke Sane, som er blant de 6 som kan bli årets spiller, ikke er med på årets lag… På tide at Kun kom på laget!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.