Benjamin Mendy tilbake på banen

Benjamin Mendy var endelig tilbake på banen i går da City EDS spilte 1-1 mot Manchester United i Premier League 2. Mendy spilte hele førsteomgang, og kom seg fint gjennom de første 45 minuttene.

Det var knyttet store forventninger til hva Benjamin Mendy kunne prestere da han ble hentet inn fra Monaco sist sommer for £52 millioner, men det var ikke mange kampene City-fansen fikk se Mendy i lyseblå drakt før han rev av et leddbånd i kneet i en kamp mot Crystal Palace i september, og siden den gang ikke har vært å se i spill. Etter sju måneder på sidelinja, fikk endelig Mendy sitt comeback i City-drakta fredag kveld, da City EDS tok imot Manchester United i Premier League 2.

Kampen endte 1-1, etter at Lorenzo Gonzales ga City ledelsen etter bare fire minutter. Uniteds Boonen utlignet imidlertid like før pause, slik at kampen endte 1-1. City EDS ligger nå 8. plass i Premier League 2.

For Citys del var det viktigste likevel at Benjamin Mendy kom seg helskinnet gjennom den første omgangen, og Mendy skal etter rapportene ha gjort sakene sine bra på sin venstrebackposisjon.

«Det var en god følelse å vært borti ballen i en kamp», sa Mendy etterpå. «United er et godt lag, og dette var den første kampen min etter at jeg kom tilbake fra skade. Vi er fotballspillere så vi vet at vi kan pådra oss skader. Jeg har hatt en tidligere (et lengre skadeopphold), men nå har jeg det bra. Jeg var lenge ute, så det var vanskelig, men med familie og venner, og et lag som dette, er alt ok. Til å være den første kampen, føltes kroppen min god ut, og det samme med kneet. Jeg likte dette!»

Så gjenstår det å se når Mendy kan være tilbake også i Premier League. Det eneste som er sikkert er at han ikke er med til London i kveld der City skal møte Tottenham på Wembley, men sjansen er der for at han bli å se i spill allerede neste helg.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.