Agüero: – Forlater City i 2020

Sergio Agüero bekrefter at han reiser hjem til Argentina om to og et halvt år når den nåværende kontrakten går ut.

Det var i et intervju med Fox Sports at Agüero kunne fortelle at han kommer til å fullføre kontrakten med Manchester City, som går ut sommeren 2020. Deretter kommer han til å reise hjem til Argentina, for å avslutte karrieren i Independiente, der han startet karrieren sin.

Etter å ha spilt aldersbestemt fotball for Independiente gjennom barndom- og ungdomstid, fikk han sin debut for A-laget til klubben som regnes som en av de fem store i Argentina i 2003, da bare 15 år gammel. Til sammen ble det 56 kamper og 23 mål for Independiente, før han i 2006 ble solgt til Atletico Madrid i Spania, og deretter Manchester City i 2011. Overgangssummen lå da på £38 millioner. Han er allerede tidenes mestscorende City-spiller, og er bare ett mål fra å score sitt  200. offisielle mål i City-drakt.

Når det gjelder kontraktsituasjonen til Agüero har det vært noe usikkerhet blant media og fotballinteresserte når det gjelder lengde og når kontakten med City egentlig går ut. Dette har å gjøre med at Agüero ved minst én anledning har forlenget kontrakten med ett år, uten at klubben har gått offentlig ut med dette. I det nevnte intervjuet med Fox Sports kunne Agüero bekrefte at den nåværende kontrakten hans går ut sommeren 2020, og at City-fansen etter det dermed ikke får se stjernespissen i City-drakt mer. Kun Agüero vil da være fylt 32 år, og ønsker da altså å reise hjem til Argentina og avslutte fotballkarrieren der.

Agüero, som av fansen ble kåret til Citys beste spiller i februar, er for tiden skadet, men det skrives at han skal være klar igjen til kampen mot Everton påskeaften.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *