Møter Liverpool i kvartfinalen

Manchester City skal møte Liverpool i kvartfinalen i Champions League. Det er klart etter dagens trekning i Nyon.

Bare åtte lag er fortsatt med i Champions League-sirkuset denne sesongen, og det er nå klart hvem som skal møte hverandre over to kvartfinaler i starten av april. Det er først i kvartfinalene at lag fra samme nasjon har anledning til å møte hverandre, og da dagens kvartfinaletrekning var unnagjort, var det klart at Manchester City skal ut i kamp mot Premier League-rival Liverpool.

Første oppgjør mot Liverpool på Anfield spilles onsdag 4. april, mens returoppgjøret i Manchester spilles tirsdag 10. april, altså seks dager senere. City avslutter altså på hjemmebane. Midt mellom de to Liverpool-kampene venter også et lokalderby mot Manchester United i Premier League, der City kan vinne ligaen ved å vinne oppgjøret. Starten på april blir altså en svært hektisk for Pep Guardiolas gutter, med viktige kamper på løpende bånd.

Hele trekningen:

Barcelona – Roma
Sevilla – Bayern München
Juventus – Real Madrid
Liverpool – Manchester City

Som kjent vant City 5-0 hjemme over Liverpool i Premier League denne sesongen, mens det ble tap 3-4 på Anfield – det eneste tapet City har i Premier League.

Relaterte saker

3 svar

 1. Jan Havnen sier:

  Ingen kamper på 19 dager og så plutselig 9 kamper på 32 dager.
  Litt av et opplegg….

 2. Jan Havnen sier:

  Noen ligakamper i slutten av april bør prioriteres veldig lavt, fortsett at ligagullet er i boks og at vi fortsatt hegner med i ch.leage.
  Skal City ta hensyn til at motstanderne kanskje kjemper for å overleve i prem leage ? Nei, det kan vi IKKE ta hensyn til. Det er ikke klubbens feil at kampprogrammet er ren idioti.

 3. Jan Havnen sier:

  Jeg ser for meg at dette blir et relativt hett tema de kommende ukene…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.