Mangala til Everton

Eliaquim Mangala skal spille resten av sesongen på utlån til Everton.

Den 26 år gamle midtstopperen var også på vei bort fra City i august, men ev overgang til Crystal Palace ble da ikke noe av, etter at Mangala ikke ble enig med London-klubben om de personlige betingelsene. City og Palace var da visstnok enige om en overgangssum på £23 millioner for Mangala, men dette ble det da ikke noe av.

Siden har Mangala vært i City, og også fått 15 kamper med spilletid. Etter at kjøpet av Aymeric Laporte ble offentliggjort, ble det imidlertid raskt klart at City hadde for mange midtstoppere, og Mangala var da den som ble til overs. Nå ser det imidlertid ut til at det kan bli mer spilletid på franskmannen, som skal spille resten av sesongen på utlån til Everton.

Dette er ikke første gang Mangala lånes ut fra City, etter at han ble hentet inn i august 2014 for £32 millioner fra Porto. Forrige sesong var han lånt ut til Valencia, som ikke valgte å gjøre overgangen permanent. Spørsmålet nå er om Mangala greier å imponere såpass i Everton at de ønsker å kjøpe ham til sommeren.

Relaterte saker

3 svar

  1. Jakob Berge sier:

    Han blir nok å forsvinne til sommeren ser det ut til nå. Mye rart fra Mangala, spesielt under Pep, syns han passet bedre under Pelle, da ikke å være avhengig av ball hadde like mye å si. Men det skal sies, jeg så city-spurs live i desember, og det er den beste kampen jeg har sett av Mangala, der hadde han Kane & Alli i lomma.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.