Bristol City blir semifinalemotstander

Manchester City skal møte Championship-laget Bristol City i ligacupens semifinale. Det første oppgjøret spilles i Manchester, mens Bristol City får fordelen av å avslutte hjemme.

Bristol City, som for øyeblikket ligger på tredjeplass i Championship, slo på dramatisk vis ut Manchester United i kvartfinalen av ligacupen i kveld, etter å ha scoret det avgjørende 2-1-målet på overtid. Nå blir det møte med nok et Manchester-lag i semifinalen, nemlig Manchester City, som i går også tok seg videre på dramatisk vis etter å ha vunnet straffesparkkonkurransen mot Leicester City på King Power Stadium.

Trekningen ble utført i spillertunnelen på Ashton Gate med Bristol City-spillerne som nærmeste publikum til seansen, og stemningen var høy da det ble klart at Manchester City blir motstander i semifinalen. Første kamp i det doble oppgjøres spilles i Manchester tirsdag 9. januar, mens returoppgjøret spilles i Bristol tirsdag 23. januar.

I den andre semifinalen møtes London-lagene Arsenal og Chelsea.

Relaterte saker

10 svar

 1. Ville vel heller hatt utd-bussen enn et lag som med hjerte og mot tør å bruke sine ferdigheter til å spille ball, men vi tar alle uansett.

 2. Ble som jeg tippet før i dag👍👍👍

 3. Må klara dei øve to kampa..

 4. Helt klart! Det kan bli tøft om Pep stiller med unggutta, hvis Bristol C spiller med samme lidenskap som i dag.

 5. Jeg var imponeret over Bristol City. God fodbold med masser af hjerte. Det bliver svære kampe, hvis Pep fortsætter stilen med de unge i denne turnering

 6. Tommy Kvarsvik sier:

  Jeg håper faktisk vi stiller med toppet lag i disse kampene. Når vi er så nærme Wembley og et trofe, kan vi ikke rote det bort helt på slutten. Jeg ser også for meg at ungguttene kommer til å få det tøft på Ashton Gate med et publikum i ekstase og et hjemmelag som kommer til å spille som om det sto om livet. Hvis vi klarer å opparbeide oss en fin ledelse i den første kampen, kan vi eventuelt stille noe redusert i den andre.

 7. Thomas Lomundal sier:

  Vi tar vel ikke sjansen på å toppe laget der vi har dårligst dekning. Kommer vel også an på premier league-motstanden i tiden rundt. Kdb, Walker og D. Silva bør absolutt spares i slike knokkelkamper. Kanskje Sane og Sterling også.

 8. Er det kommet noen flere puber rundt Ashton Gate, Kjetil Nordhus? Var begredelig før i tiden der.

 9. Er noen litt skjulte perler der (for hjemmesupportere, iallfall) 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.