Rekordmange med tolv rette

Hele 38 tippere prikket inn tolv rette i supporterklubbens tippekonkurranse. Alle 38 hadde tippet City-seier i samtlige kamper på kupongen, noe som etter Citys fantastiske høst faktisk slo inn. Dermed måtte måltipset brukes for å skille klinten fra hveten, og øverst på tippetronen havnet Halvor Hansen Høvring.

Høvring må sies å være en skikkelig optimist. Ikke nok med at han tippet at City kom til å vinne samtlige tolv kamper på kupongen – han tippet også at City kom til å score hele 40 mål på de tolv kampene, altså over tre mål i snitt per kamp. Det gjorde han imidlertid lurt i, for selv om det «bare» ble 38 City-scoringer på de tolv kampene, var han likevel nærmest med måltipset sitt. Det vil si: Olav Bratsvedal, Niels Klemann og Dag Roar Fordal var også to mål ifra med sitt tips på 36 City-mål, men ved lik differanse går de som har tippet for mange mål foran de som har tippet for få. Det lønner seg med andre ord å tenke offensivt – noe den utrolige høsten City har hatt er det beste eksempelet på.

Nå spiller det imidlertid ikke så altfor stor rolle for de tre sistnevnte at de havnet på delt andreplass i stedet for første, for i likhet med Hansen Høvring vinner også de en fotballtur til Manchester med fly, hotell og kampbillett betalt. Gratulerer så mye til alle de fire vinnerne! Dere vil bli kontaktet.

Det ble totalt levert inn 448 rekker i den tradisjonsrike tippekonkurransen vår denne høsten, noe som viser at det er liv laget for denne konkurransen, som vi har hatt gående i en årrekke. Vi kjører selvsagt i gang med ny tippekonkurranse til våren, så om du ikke var en av vinnerne denne gangen kommer det altså en ny mulighet da. Spørsmålet blir om det vil være like lurt da som det var denne gangen å hake av for City-seier i samtlige tolv kamper. Sannsynligvis vil det aldri skje igjen at så mange som 38 tippere greier å prikke inn tolv rette på kupongen, men hvem vet?

Topp 20:

1. Halvor Hansen Høvring – 12 rette (40)
2. Olav Bratsvedal – 12 rette (36)
2. Niels Klemann – 12 rette (36)
2. Dag Roar Fordal – 12 rette (36)
——————-
5. Trond Hagen – 12 rette (34)
5. Asle Mæhre – 12 rette (34)
7. Arne Solheim – 12 rette (33)
8. Bjørnar Oa – 12 rette (32)
8. Torfinn Hansen – 12 rette (32)
8. Trond Fredrik Ludvigsen – 12 rette (32)
8. Frank Steinar Schander – 12 rette (32)
8. Tommy Kvarsvik – 12 rette (32)
13. Roger Bollandsås – 12 rette (31)
13. Line Solheim – 12 rette (31)
13. Geir Martinsen – 12 rette (31)
13. Max Igdun – 12 rette (31)
13. Nikken Turi – 12 rette (31)
18. Stein Sundsfjord – 12 rette (30)
18. Anders Grande – 12 rette (30)
18. Jostein Igdun – 12 rette (30)
18. Endre Skogstad – 12 rette (30)
18. Ketil Aune – 12 rette (30)
18. Per-Arne Arntsen – 12 rette (30)
18. Roger Pettersen – 12 rette (30)

Se fullstendig oversikt over alle plasseringer og hvordan du gjorde det i konkurransen

6 svar

  1. Eg hadde 2 plass……på 9 rette 😂😜

  2. Vinn for alle, vinn vinn for noen. Grattis 😊

  3. Arne Solheim sier:

    Her i huset hadde vi 5 kuponger med 12 rette. Kona ville ha 40 mål😱😱. Alt for mye sa jeg og ho tok 31 i staden😳😳 . Ikke den samme stemningen i huset nå 😡😡😂😂😂😂

  4. Gratulerer til alle vinnere.Dere er sannelig noen herlige optimster. Men tenk litt tilbake i tid… For en god del år siden hadde en kunnet vinne tippekonkurransen om en tippet 12 City-tap og 0 scora mål!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.