David Silva forlenget kontrakten

David Silva har forlenget kontrakten sin med ytterligere ett år. Den nye kontrakten binder 31-åringen til City fram til 2020.

Det var i 2010 at David Silva skrev under for City, og om Silva fullfører ut kontraktsperioden for den nye kontrakten, vil det altså si at ballkunstneren med de magiske pasningene og gjennomspillene har vært i City i et helt tiår.

«Jeg er veldig glad for å ha bundet framtiden min til City», kunne Silva fortelle Citys offisielle nettside. «Jeg er utrolig stolt over det jeg har oppnådd i City på de sju og et halvt årene jeg har vært her, og nå som Pep er sjef, føler jeg at vi er i en glimrende posisjon til å vinne troféer både denne sesongen og videre. Måten vi spiller fotball på nå er en glede å være del av og jeg ser fram til å vinne flere troféer i årene som kommer.»

Samtidig som nyheten kom om at Silva har forlenget kontrakten sin med City, melder også flere seriøse kilder, som for eksempel Sky, at City har innledet forhandlinger med Raheem Sterling om også å fornye hans kontrakt. Den går ut sommeren 2020, men City ønsker altså å beholde ham videre etter det. Sterling har vært i fantastisk form denne høsten og har scoret 13 mål på 19 kamper, noe som gjør ham til klubbens toppscorer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.