Beste manager og spiller

Pep Guardiola er for andre måned på rad kåret til månedens Premier League-manager. I tillegg er Leroy Sané kåret til månedens Premier League-spiller i oktober.

Etter en perfekt oktober måned der City slo Stoke, Burnley og West Bromwich er Pep Guardiola kåret til månedens manager i Premier League i oktober. Også i september vant Guardiola denne prisen, etter at City også den måneden hadde vunnet alle kampene sine i Premier League. Guardiola blir den andre City-manageren som greier å vinne denne prisen to måneder på rad. Den forrige var Manuel Pellegrini, som vant prisen både i desember 2013 og januar 2014. Totalt har Guardiola vunnet prisen tre ganger, første gang var i februar tidligere i år.

Som om ikke det var nok at Guardiola ble månedens manager i oktober, vant også en City-spiller prisen for månedens spiller. Selv om City-fansen via den offisielle nettsiden nylig kåret Kevin De Bruyne til Etihad Player of the Month for oktober, er det Leroy Sané som nå er kåret til beste spiller for hele Premier League i oktober. Det er første gang at Sané, som har vært i strålende form denne høsten, vinner denne kåringen. I oktober sto Sané bak tre mål, i tillegg til tre målgivende pasninger.

1 svar

  1. We’re not really here 😳

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.