City skal til Leicester i kvartfinalen

At City fikk hjemmebane i 4. runde av ligacupen var en engangsforeteelse. I kvartfinalen skal Pep Guardiolas gutter ut på tur igjen, denne gang til Leicester.

Det var nærmest en sensasjon da City endelig ble trukket til å spille på hjemmebane i fjerde runde av ligacupen. Før det hadde de lyseblå hele ti ganger på rad blitt trukket som bortelag i de nasjonale cupene, noe det er mindre enn 0,1% sannsynlighet at for skal skje. I fjerde runde fikk imidlertid City endelig en hjemmekamp igjen, og til og med mot et Championship-lag. Likevel slet City med å ta seg videre til kvartfinalen av ligacupen og trengte til slutt straffesparkkonkurranse for å hamle opp med et reservepreget Wolves-lag, som det riktignok skal sies satser hardt på å komme seg tilbake i Premier League og for øyeblikket leder nest øverste divisjon i England.

Da kvartfinalene av ligacupen ble trukket i ettermiddag var det klart at alt var det vante igjen – City skal spille på bortebane, denne gangen mot Leicester City som for øyeblikket ligger på 14. plass i Premier League. Hvor de ligger når kampen skal spilles er imidlertid svært uvisst da det er nesten to måneder til det vil skje. Kampen spilles på King Power Stadium i Leicester enten tirsdag 19. desember eller onsdag 20. desember.

Også i 2013 møtte City Leicester på bortebane i kvartfinalen av ligacupen, og vant den gangen 3-1 etter mål av Aleksandar Kolarov og Edin Dzeko (2).

Hele trekningen:

Chelsea – Bournemouth
Arsenal – West Ham
Leicester – Manchester City
Bristol City – Manchester United

3 svar

  1. Kjedelig med bortekamp igjen. Men morsomt å se «B laget» i aksjon. Håper Pep bruker samme mannskapet mot Leicester så får vi se hvor det bærer. Denne cupen er jo absolutt siste pri.

  2. Jan Havnen sier:

    De har ennå ikke funnet årsaken til at City ved en feil ble trukket hjemme i forrige runde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.