TV-kampene for desember klare

Seks av Citys kamper i desember har fått nytt starttidspunkt. Bare én Premier League-kamp beholder sitt opprinnelige tidspunkt.

Hjemmekampen mot West Ham flyttes til søndag 3. desember kl. 17, mens byderbyet mot Manchester United også blir søndagskamp. Søndag 10. desember kl. 17.30 er det endelig klart for den store duellen mellom to totalt forskjellige spillestiler, og mellom lagene som for øyeblikket ligger som nummer én og nummer to på tabellen.

Deretter følger en midtukerunde i Premier League, der City tar turen til Wales for å møte Swansea. Denne kampen flyttes fra tirsdag 12. til onsdag 13. desember. Avspark er kl. 20.45 norsk tid.

Også hjemmekampen mot Tottenham påfølgende helg har fått nytt starttidspunkt. Den kampen blir nå senkamp på lørdag 16. desember med avspark 18.30 norsk tid.

Det blir kamp på lillejulaften i år for City, og dette er den eneste kampen som ikke er blitt flyttet i desember. Avspark mot Bournemouth er kl 16 norsk tid. Det er verdt å merke seg i denne runden at verken Arsenal, Liverpool, Manchester United, Chelsea eller Tottenham får kamp kl. 16 denne runden, noe som høyner sjansen betraktelig for at City blir tv-kamp. Det er også verdt å merke seg at ingen kamper ble flyttet til søndag 24. desember (julaften), slik det en stund ble spekulert i.

City får ikke spille kamp på Boxing Day i år. I stedet er borteoppgjøret mot Newcastle flyttet til onsdag 27. desember, med avspark kl. 20.45. I likhet med forrige sesong skal City imidlertid også spille kamp på nyttårsaften i år. Kampen mot Crystal Palace i London har avspark kl. 13.00 norsk tid.

Fullstendig oversikt over alle Citys kamper

1 svar

  1. Mystream.tv så får en se alt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.