City trakk Lillestrøm

Manchester Citys damer tar turen til Åråsen for å møte Lillestrøm i kvinnenes Champions League. Lillestrøm stiller med gratisbilletter til norske City-supportere som vil komme på Åråsen og skape liv på tribunen. Ti heldige får også være tilstede under trening, i tillegg til at de får mulighet til å møte og snakke med City-spillerne.

I motsetning til herrenes Champions League spilles kvinnenes Champions League etter ren utslagsmetode, og etter å ha slått St. Pölten fra Østerrike sammenlagt 6-0 over to kamper i sekstendedelsfinale (3-0 og 3-0), var det norske Lillestrøm som kom opp fra bollen da åttendedelsfinalene skulle trekkes. Lillestrøm spiller på hjemmebane i første kamp, som spilles torsdag 9. november på Åråsen stadion med avspark kl. 18.30. Returoppgjøret spilles i Manchester torsdag uken etter.

I anledning at City-damene kommer til Lillestrøm og Norge, ønsker nå Lillestrøm å invitere norske City-supportere til kamp på Åråsen for å skape liv og stemning på tribunen. LSK stiller med en bunke gratisbilletter til norske City-supportere som tar turen. Send en e-post til ole.fuglestad@gmail.com dersom du ønsker billett til kampen.

Når det gjelder avhenting av billetter vil Ken-Rune Nilsson stå for den fysiske distribueringen på kampdagen. Han kan treffes på puben Martins pub i Storgata i Lillestrøm fram til klokka 17.30, og etter det utenfor billettluka på Åråsen. Martins pub er en klassisk fotballpub der kanarifansen går. City-supportere er hjertelig velkomne til å ta en øl før kampen her.

Oppdatert 25.10: Fra Manchester City kommer nå også tilbud om at ti personer fra den skandinaviske supporterklubben får mulighet til å være tilstede under den åpne treningen, der de også får mulighet til å møte og snakke med spillerne. Dato er onsdag 8. november kl. 18.30 på Åråsen (altså dagen før kamp). Ole Fuglestad skriver: «I fyrste omgang går dette tilbodet ut til dei som allereie har tinga billett til kampen den 9. november. Desse har frist fram til fyrstkomande fredag klokka 12:00 med å svara, etter det går tilbodet fritt ut til medlemmane. Send svar til ole.fuglestad@gmail.com med namn, epostadresse og telefonnummer. Dei heldige vert kontakta direkte av Manchester City med stadfesting av detaljar.»

5 svar

  1. HHHMCFC sier:

    Gleder meg veldig

  2. Dette kan bli eit bra City-supportertreff, allereie 50 påmelde!

  3. Jwillya sier:

    Noen oppdatering på antall billetter. Gleder meg veldig

  4. Ole J. Fuglestad sier:

    Me har fått 70 billettbestillingar så langt. Det blir ei bra samling med City-supporterar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.