Agüero i bilulykke i Nederland

Sergio Agüero skal ha vært involvert i en bilulykke i Amsterdam sent torsdag kveld. Argentineren skal ha brukket et ribbein og kan være ute av spill i to måneder!

Flere medier melder dette i morgentimene fredag. City selv har fortsatt ikke bekreftet historien, som altså dreier seg om at drosjesjåføren skal ha mistet kontroll over bilen han og Agüero satt i på vei tilbake til Schiphol. Det skal ikke ha vært noen andre biler involvert i ulykken, som endte med at bilen frontkolliderte med en stolpe. Agüero, som brukte sikkerhetsbelte, skal heldigvis ikke være alvorlig skadet, men skal ha brukket et ribbein i sammenstøtet. Det kan bety at argentineren kan være ute av spill for City i opptil to måneder.

Dette kommer svært ubeleilig for Pep Guardiola, som i går fikk vite at nyervervelsen Benjamin Mendy kan være ute av spill resten av sesongen etter å ha pådratt seg en korsbåndsskade som krever operasjon.

Grunnen til at Agüero var i Nederland var for å få med seg en konsert med Maluma, en colombiansk artist.

Relaterte saker

7 svar

  1. Jan Havnen sier:

    Noen spillere er veldig skadebefengte. Kompany, Mendy og Aguero er slike spillere.
    Det bør ikke komme som noen stor overraskelse på Pep når det ikke gjør et på meg, for å si det litt flåsete…
    Bilulykken er spesiell dog…)..heldigvis ble ingen hardt skadet i ulykken.

Legg igjen en kommentar