Fire spillere på utlån til Girona

maffeo-gironaPablo Maffeo, Aleix Garcia, Douglas Luiz og Marlos Moreno skal alle spille den kommende sesongen på utlån til Girona.

Citys samarbeid med den spanske toppklubben Girona fortsetter, og i tillegg til at de to klubbene snart skal møtes i treningskamp, er det nå bekreftet at City har lånt ut fire spillere til katalonerne – Pablo Maffeo (på bildet), Aleix Garcia, nyinnkjøpte Douglas Luiz og Marlos Moreno. De fire spillerne har allerede trent med Girona en god stund, så er ikke akkurat noen overraskelse at de nå bekreftes klare for klubben.

For Maffeos del blir det tredje gang han lånes ut til Girona, og han har etter hvert etablert seg som en viktig spiller der. For 20 år gamle Aleix Garcia blir det en ny opplevelse å spille for Girona. Den spanske midtbanespilleren har fått mye ros av Pep Guardiola tidligere og står også med ni førstelagskamper for City så langt. En scoring har det også blitt – i 2-1-seieren over Swansea i ligacupen forrige sesong.

Den neste på lista som bekreftes klar for Girona er nyinnkjøpte Douglas Luiz, som nylig ble hentet inn fra brasilianske Vasco da Gama for £10,7 millioner. 19-åringen beskrives som en av de mest spennende fotballspillerne Brasil har fostret opp de siste årene, og City håper nå at en sesong i spansk La Liga kan gjøre at han tar enda noen skritt videre.

Den siste som bekreftes klar for Girona på utlån den kommende sesongen er Marlos Moreno, som kom til City forrige sommer, men som siden den gang har vært på utlån til Deportivo La Coruña. Det endte med 23 kamper og 0 scoringer for kantspilleren, som nå altså skifter beite til Girona.

Sannsynligvis kommer flere av spillerne City har på utlån i Girona til å møte nettopp City når de to lagene møtes tirsdag 15. august i Catalonia.

Av annet nytt fra Spania kan det meldes at Jesus Navas, som ble frigitt av City etter forrige sesong, nå er tilbake i Sevilla og igjen skal spille for klubben han forlot til fordel for Manchester City for fire år siden.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.