City til Catalonia i august

Girona stadiumManchester City skal spille en ekstra treningskamp – etter at Premier League-sesongen er i gang! I tillegg går Pablo Maffeo igjen på lån til Girona.

Treningskampen mot West Ham på Island førstkommende fredag klokka 16 blir likevel ikke siste treningskamp City skal spille i juli/august. Nå har Girona og City annonsert at lagene skal møtes til treningskamp på Estadi Municipal de Montilivi i Girona tirsdag 15. august klokka 18.30, altså tre dager etter ligaåpningen borte mot Brighton!

Pep Guardiola tar med seg spillerne sine til Catalonia der de skal være på treningsleir i fire dager, før de returnerer til Manchester for å spille sesongens andre Premier League-kamp, hjemme mot Everton mandag 21. august. Den lange pausen mellom første og andre kamp gjør altså dette oppholdet mulig, og at City tar turen til Catalonia for å møte akkurat Girona er ingen tilfeldighet da klubbene har et svært tett samarbeid, og det også ser ut til at Girona snart blir en del av City Football Group, der Manchester City er et av flere lag. Mens A-lagstroppen til City var i USA benyttet Girona muligheten til å dra til Manchester for å trene i akademiet til City, og nå blir også Manchester City siste motstander i Gironas oppkjøring mot sesongen der de skal kjempe på øverste hylle i det spanske ligasystemet etter vårens opprykk til Primera Division.

Samtidig annonseres det også at Pablo Maffeo skal spille sesongen 2017/18 på utlån i Girona, noe som blir hans tredje låneopphold der.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar