Ny bortedrakt lansert

Sane Danilo EdersonManchester City har lansert sesongens bortedrakt – i lilla farge.

Danilo, Ederson, Phil Foden og Leroy Sané stilte opp i Los Angeles, der City-troppen for tiden befinner seg, for å promotere Citys nye bortedrakt, som kommer til å være i bruk sesongen 2017/18. Debuten blir i oppkjøringskampen mot Real Madrid tidlig torsdag morgen (norsk tid), der alle City-spillerne kommer til å være kledd i lilla.

I likhet med hjemmedrakten brukes Nikes Aeroswift-teknologi i draktene, noe som gir draktene et moderne preg. Det er imidlertid også et historisk sus over draktene, da det ikke er første gang City spiller i lilla. FA-cupheltene fra 1956 spilte i lilla drakter i finalen på Wembley foran 100 000 tilskuere da Birmingham ble slått 3-1 i en kamp som også huskes for at legenden Bert Trautmann fullførte kampen med brukket nakke.

Og når det gjelder keepere – sesongens nye bortedrakt lanseres sammen med bortedrakten for keepere, i tradisjonell grønn farge.

Draktene er i salg på den offisielle City-butikken fra torsdag 27. juli.

3 svar

Legg igjen en kommentar