James Horsfield solgt til NAC Breda

horsfield-joins-nac-1024x576Etter over et tiår i City forlater James Horsfield de lyseblå til fordel for samarbeidsklubben NAC Breda i Nederland.

Opprinnelig var det meningen at Horsfield skulle lånes ut til NAC Breda, slik Pablo Mari, Angelino, Thierry Ambrose, Manu Garcia, Paolo Fernandes, og nylig også Thomas Agyepong, har gjort. Horsfield annonserte faktisk selv på et tidspunkt på sin egen Twitter-konto at han var gått på lån til NAC Breda for sesongen 2017/18, noe som gjorde at flere medier rapporterte dette videre som om alle formaliteter var på plass. Det var de tydeligvis ikke, for Horsfield slettet senere denne tweeten, og nå er det altså klart at han ikke bare lånes ut til NAC Breda, men også selges.

Horsfield har skrevet under på en treårskontakt med Citys samarbeidsklubb i Nederland, men vil ikke være et nytt bekjentskap for fansen. Horsfield har nemlig også spilt for NAC Breda siden i januar, og gjorde sine saker godt med 20 opptredener, ett mål og tre målgivende pasninger. Med det ble han en viktig brikke i laget som rykket opp til Eresdivisie.

NAC Breda betaler ikke City noen overgangssum for Horsfield, som nylig signerte en ny ettårskontrakt med City. Nå blir det i stedet spill i Nederland på 21-åringen som aldri fikk noen kamper for Citys A-lag.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar