Nolito klar for Sevilla

nolitoDet ble ikke mer enn én sesong i Manchester City på Nolito. Den spanske kantspilleren er nå klar for Sevilla.

Det var etter EM forrige sommer at City hentet inn spanske Nolito, som hadde imponert i turneringen og gjort det godt både i Celta Vigo, der han kom fra, og for det spanske landslaget. En «late bloomer» ble Nolito kalt, men den siste sesongen i Manchester har ikke blitt noen suksess for spilleren som nå er 30 år gammel.

Det har etter hvert blitt færre og færre opptredener for kantspilleren, som etter at sesongen var slutt ikke la skjul på at han var desperat etter å returnere til Spania. «Jeg håper jeg kan dra, uansett om det er på lån eller på en permanent overgang» kunne han fortelle. Det viste seg å bli sistnevnte alternativ som ble en realitet, og det skrives nå at Sevilla har gitt £7,9 millioner til City for å kjøpe Nolito – som nå har undertegnet på en treårskontrakt med spanjolene. Det er en god del lavere enn det City ga for et år siden, som den gangen ble oppgitt å være £13,8 millioner.

Totalt ble det 30 opptredener på Nolito i City, men mange av dem bare korte innhopp. Totalt scoret han seks mål, det siste av dem i 2-4-tapet for Leicester i desember.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar