Adarabioyo signerer ny kontrakt

Tosin-Adarabioyo-MF3B5378Midtstoppertalentet Tosin Adarabioyo skal ha skrevet under på en ny og lukrativ kontrakt med City.

City har flere spillere i troppen med kontrakter som går ut til sommeren, men av dem klubben har ønsket å ha med videre er 19 år gamle Tosin Adarabioyo. Også kontrakten hans var imidlertid i ferd med å gå ut, og det skal ha vært for høye krav fra broren og agenten hans, Gbolahan, som har gjort at det har drøyd så lenge med å få skrevet under. Nå skal imidlertid City har gitt etter, og ifølge The Telegraph kommer Adarabioyo å tjene så mye som £25 000 i uka, til tross for at han aldri har spilt i Premier League. Om han skulle klare å spille seg til en plass i Pep Guardiolas førstelag, skal denne summen visstnok også stige. Goal skriver den ukentlige inntekten kan stige til så mye som £45 000 i uka fra sesongen 2018/19, hvis en del kriterier, blant annet antall førstelagskamper, blir innfridd.

Adarabioyo har spilt drøye to timer med førstelagsfotball for City denne sesongen, men altså ikke vært å se i Premier League.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar