Iheanacho forlenger kontrakten

kelechiiheanacho-cropped_14f2a8voizzzj16k3b7mij7yi5Kelechi Iheanacho har skrevet ny kontrakt med City, som binder ham til klubben fram til 2021, to år lengre enn den gamle kontrakten gjorde.

Den 19 år gamle nigerianeren som scoret totalt 14 mål forrige sesong har virkelig tatt europeisk fotball med storm, etter at han slo gjennom på A-lagsnivå forrige sesong. Nå har han altså utvidet kontrakten sin med City, noe som tydelig viser at Pep Guardiola har alle intensjoner om å satse på unggutten.

«Jeg klarer ikke å uttrykke følelsene mine nå,» kunne Ihenacho forteller Citys offisielle nettside etter at kontrakten, som nok også gir en solid lønnsøkning, var underskrevet. «Jeg er veldig glad for å ha skrevet under på en ny kontrakt med denne klubben. Nå må jeg bare fortsette med å jobbe hardt og vise følelsene mine på banen, jobbe knallhardt og gjøre flotte ting for laget. Jeg er lykkelig og jeg er veldig takknemlig for alt klubben har gjort for meg så langt, så nå må jeg virkelig jobbe hardt for å hjelpe dem også.»

Også Pep Guardiola var full av lovord om Iheanacho. «Kelechi er en naturlig målscorer. Jeg visste om ham fra tidligere, men jeg har blitt veldig imponert over det jeg har sett etter at jeg kom her. Jeg liker personligheten hans, holdningen hans, egenskapene hans – vi ønsker å hjelpe ham til å komme opp på det aller høyeste nivået og hjelpe ham å realisere sitt fulle potensiale.»

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.