Sveitsisk kjempetalent til City

Citys akademi fortsetter å hente kjempetalenter fra rundt omkring i verden. Siste signering er sveitsiske Lorenzo Gonzalez, som regnes som et unikt talent.

Den 16 år gamle spissen som kommer fra Servette har vært linket til City i flere måneder, og har nå altså endelig signert for de lyseblå. City vinner kampen om stortalentet i kamp med både Real Madrid og Manchester United. Lorenzo skal ha signert en fireårskontrakt med City, og vil sannsynligvis bli å finne på U18-laget den kommende sesongen. I Servettes U15-lag har han scoret 23 mål og hatt 18 målgivende på bare 14 kamper.

På sin egen Twitter-konto skriver 16 år gamle Gonzalez på svært så voksent vis: «å komme til Manchester City, en av de beste klubbene i verden, representerer et nytt steg i karrieren min. Jeg har måttet forsake mye for å komme der jeg er nå. Målet mitt er å vinne titler med den nye klubben min og fortsette med å utvikle meg. Jeg vil aldri glemme den fantastiske tiden jeg hadde i Sveits og jeg er sikker på at jeg gjorde alt jeg kunne for å gjøre den tidligere klubben min suksessfull. Å ha vært en del av historien til en legendarisk sveitsisk klubb som Servette vil alltid være en viktig del av den jeg er. Jeg vil også takke familien min, Think Ball Sports & Consulting og alle dem som har støttet meg opp gjennom årenes løp.»

1 svar

Legg igjen en kommentar