Stem på sesongens spiller

playeroftheseasonBli med og stem på hvem du synes fortjener å bli kåret til beste City-spiller i sesongen 2015/16. Etter en innledende nominasjonsrunde står en nå igjen med følgende tre alternativer: Kevin De Bruyne, Fernandinho og Sergio Agüero.

Helt siden 1967 har Citys supportere kåret hvem de mener fortjener å bli sesongens spiller i City, og i år er intet unntak. Etihad Player of the Season skal kåres i samarbeid med den offisielle supporterklubben (som vi er en del av), og lista over hvem som kan vinne prisen denne sesongen er nå kommet ned i tre: Kevin De Bruyne, Fernandinho og Sergio Agüero. Sistnevnte vant prisen forrige sesong, og også denne sesongen har argentineren bøttet innpå mål for City. Men også Kevin De Bruyne har hatt en strålende førstesesong for City, til tross for at han var ute en periode med skade. Fernandinho har jobbet utrettelig på midtbanen, og har etter manges mening hatt sin beste sesong i City-trøya. Hvem som skal vinne prisen kan du være med på å avgjøre.

Bli med og stem på hvem du mener skal bli sesongens City-spiller

Fristen for å delta er 30. juni.

1 svar

  1. Yngve Deila sier:

    Aguero Aguero Aguero som i forrige sesong.

Legg igjen en kommentar