Agüero ble månedens Premier League-spiller

Sergio Agüero har for fjerde gang blitt kåret til Barclay’s Premier League Player of the Month, etter å ha scoret hele sju mål i april, inkludert et hattrick mot Chelsea. Bare tre spillere har flere ganger blitt kåret til månedens spiller i Premier League.

Sergio Agüero hadde en forrykende april måned, og scoret hele sju mål, blant annet et hattrick i 3-0-seieren over Chelsea. Det er fjerde gang at Agüero kåret til månedens beste Premier League-spiller, og dermed har han like mange troféer som både Dennis Bergkamp, Thierry Henry, Frank Lampard, Cristiano Ronaldo, Paul Scholes og Alan Shearer. Bare Steven Gerrard, Wayne Rooney og Robin van Persie har vunnet flere ganger.

I løpet av april kom også Agüeros 100. Premier League-scoring, da han ga City ledelsen borte mot Newcastle, en kamp som senere endte 1-1. Gjennom historien har bare 25 spillere greid å bikke grensen på 100 Premier League-mål. Citys argentinske måltyv ligger før siste serierunde ett mål bak Tottenhams Harry Kane i kampen om å bli toppscorer i Premier League denne sesongen, og likt med Leicesters Jamie Vardy. Agüero har imidlertid spilt langt færre kamper denne sesongen og har et langt høyere scoringssnitt.

Noen plass på årets lag i Premier League, stemt fram av spillerne, ble det imidlertid heller ikke denne sesongen. På topp ble der nevnte Kane og Vardy valgt ut.

2 svar

Legg igjen en kommentar