Pellegrini nekter å snakke om semifinale

JS86713992City greide et meget sterkt uavgjortresultat mot Paris Saint-Germain i kvartfinalen av Champions League i går og fikk også med seg to bortemål hjem til Manchester, men Manuel Pellegrini nekter å snakke om en eventuell semifinale.

«Det var et veldig bra resultat,» kunne Pellegrini fortelle etter kampen. «Vi spilte mot et veldig bra lag og det var viktig å score to mål, men kampen er fortsatt veldig åpen. Vi trenger å spille godt i Manchester for å avansere, for PSG har gode spillere og normalt sett spiller de på akkurat samme måte på bortebane som på hjemmebane.»

«Vi har 90 vanskelige minutter foran oss i Manchester, men jeg er fornøyd med resultatet i kveld. Vi gjorde noen store tabber i første omgang, og det kan vi ikke repetere om vi ønsker å avansere i Champions League.»

«Jeg vil ikke snakke om noen semifinale. Det som er viktig nå er å spille den andre kampen på hjemmebane uten noen som helst tanker om at vi allerede har kvalifisert oss. Jeg gjentar: de har et veldig godt lag med mange gode spillere, så etter den kampen, om vi kvalifiserer oss, kan vi begynne å snakke om en eventuell semifinale.»

City-sjefen mener at det å komme tilbake viser at laget hans har styrke. «Dessverre for oss tror jeg at det andre målet til PSG var offside. Men det er viktig for oss å fortsette å ha den mentaliteten for når du slipper inn slike mål som vi gjorde, så er det ikke enkelt for et lag å komme tilbake igjen. Vi prøvde hele tiden å angripe og vi fikk til slutt det andre målet.»

Pellegrini går heller ikke med på at City nå er favoritter til å gå videre. «Jeg syns ikke vi er favoritter – hverken før eller etter denne kampen. Når det gjelder to store lag som Paris Saint-Germain og Manchester City kan du ikke snakke om favoritter, og nå vi spille en god kamp i returoppgjøret om vi ønsker å gå videre.»

 

5 svar

 1. Jan Henning Andersen sier:

  Vi kan håpe på at Kompany kan være klar neste uke, både Mangala og Otamendi skaper farlige brudd mot hver gang de beveger seg over midtstreken.

 2. Trond Bakke sier:

  mangala syns jeg gjør en god defensiv jobb i går. Men avleveringene til mangala, otamendi og clichy er livsfarlige og de fleste mulighetene til psg kommer som følger av dette.

  Ellers viser fernandinho at han virkelig hører hjemme på dette nivået.

  Jeg må også hylle delph som ikke viste tegn til å se noen spøkelser utpå banen

 3. Finn Harald Rode Olsen sier:

  Skulle gjerne hatt en manager som kan defensiv organisering til returmøte. Med den tilnærmingen Pellegrini har til fotballen, så tror jeg ikke hjemmefordelen har noen betydning,

Legg igjen en kommentar