De Bruyne strålende fornøyd med comebacket

JS86383259Kevin De Bruyne var en svært fornøyd mann etter å ha gjort comeback for City i gårsdagens 4-0-seier over Bournemouth og også notert seg på scoringslista.

«Det er fint å komme tilbake i spill på denne måten,» kunne belgieren fortelle CityTV etter kampen. «Ting blir litt enklere når du leder 3-0 etter 20 minutter. I første omgang spesielt spilte vi veldig bra og skapte mange sjanser. Vi skulle kanskje også ha scoret et fjerde, men i andre omgang kontrollerte vi kampen godt og det ble en fin avslutning for oss.»

«Vi hadde ikke scoret så mange mål i de siste kampene våre, og dette er noe som kan skje av og til. Men så lenge du fortsetter å skape sjanser, vil du til slutt score flere mål. Målene vi scoret i dag var flotte angrepsmål. Noen vil sikkert se på hva motstanderlaget gjorde, men det at vi skapte så mange sjanser syns jeg er veldig bra. Spesielt i første omgang var vi gode.»

«Du vet aldri hva som kommer til å skje i de første kampene etter at du gjør comeback. Jeg er veldig glad for måten alt utartet seg på, og fysisk sett har alt gått bra. Jeg er glad for at jeg klarte å spille nesten en time, og jeg håper at jeg kan fortsette slik som dette.»

«Seieren gir oss en boost, men PSG-kampen er i en annen turnering og jeg håper at vi kan gjøre det bra. Det kommer til å bli tøft, men vi vil gjøre alt vi kan for å prøve å vinne kampen.»

1 svar

  1. Per Arve Stenødegård sier:

    Vår beste\viktigste spiller per dato . klarer å slippe ballen tidlig uten dikidarier i medløp som eg har skrevet tidligere . Som gamle Colin Bell 🙂

Legg igjen en kommentar