Første Manchester-derby utenfor England

BirdsnestCity annonserte i dag at klubben reiser til Kina i sommer som et ledd i oppkjøringen til neste sesong. Der skal de lyseblå blant annet møte Manchester United i det som vil bli tidenes første Manchester-derby utenfor England.

Manchester City vil i slutten av juli gjøre som de gjorde sommeren 2012 – ta turen til Kina for å forberede seg til den kommende sesongen, og ganske sikkert gjøre seg enda mer populære i et stort marked med stadig økende interesse for både Manchester City og engelsk fotball generelt. City vil der delta i International Champions Cup, en sommerturnering City også har deltatt i de siste årene. Det som vil bli ekstra spesielt i år er at Manchester United kommer til å stå på motsatt banehalvdel 25. juli på den ikoniske Bird’s Nest Stadium i Beijing som også var vertsskap for sommer-OL i 2008, før City også skal møte Dortmund tre dager senere i Shenzhen.

Oppgjøret mot United kommer til å bli tidenes første Manchester-derby utenfor England, og mediene har spekulert i at oppgjøret kan bli det første i en lang rekke dueller mellom Citys kommende manager Pep Guardiola, og Mourinho, som en del har tippet kommer til å overta som manager for Manchester United.

5 svar

  1. Per Arve Stenødegård sier:

    Er i Thailand på den tida. Kanskje det kan svippes over en tur , men bilettene blir vel revet vekk som dugg for sol.

Legg igjen en kommentar