Både Sterling og Hart ute i en måned

JS85515442Både Raheem Sterling og Joe Hart kan være ute av spill i en måned etter at de to engelske landslagsspillerne skadet seg under Manchester-derbyet mellom City og United i dag. Begge spillerne har blitt trukket fra den engelske landslagstroppen som skal spille privatlandskamp mot Tyskland og Nederland.

City har slitt med store skadeproblemer denne sesongen, og har for øyeblikket både Vincent Kompany, Nicolas Otamendi, Kevin De Bruyne og Samir Nasri ute med skade, i tillegg til Raheem Sterling og Joe Hart som ble skadet i dag. På bare de to siste kampene har City fått fire nye skader i troppen.

Manager Manuel Pellegrini kunne etter det svært skuffende tapet mot United i dag fortelle at både Sterling og Hart har pådratt seg muskelskader. «Begge har muskelskader – Raheem i lysken, Joe på baksiden av leggen. Jeg tror ikke at muskelskader går over i løpet av en ukes tid. En trenger vanligvis tre eller fire uker.»

Pellegrini la også til at laget hans vil fortsette å kjempe. «Vi er fortsatt på fjerdeplass og har fortsatt 24 poeng igjen å spille for. Nå må vi være fokuserte på den neste kampen vår. Jeg er ikke misfornøyd med måten vi spilte på i dag. Vi hadde 26 forsøk på målet deres, og vi dominerte kampen, men bommet dessverre på store sjanser,» kunne Pellegrini melde.

5 svar

 1. Finn Harald Rode Olsen sier:

  Ser for meg ut som Pellegrini har mistet taket i garderoben. Tydelig dårlig stemning mellom Bony og Aguero.

  • Per Arve Stenødegård sier:

   Dårlig stemning mellom enkeltspillere når ting ikke fungerer er nå en ting , og litt tenning og kjefting trenger ikke nødvendigvis være negativt. Det som er negativt dog er jo at spillerne ikke synest å respondere i henhold til gameplan overhode. For gameplana kan vel ikke være så hodeløs som vi har sett lenge nå , gang etter gang.
   STIKKORD : Avstand mellom leddene er feil defensivt. Ja grusom enkelte ganger , og workraten innen leddene er også lite å hoppe i taket for.
   Offensivt går ballen for seint og det blir for skjeldent slått forbi\gjennom ledd.
   Men ja , fotball handler i all hovedsak om kjemi innad i laget , og der er det noe som helt klart ikke stemmer.

Legg igjen en kommentar