Kompany ute i 6-8 uker

manchester-city-vincent-kompany-injured-devastated-substituted_3392278Belgias landslagssjef Marc Wilmots bekrefter at City-kaptein Vincent Kompany vil være ute av spill i 6-8 uker. Det betyr at midtstopperen kan være ute resten av sesongen.

Vincent Kompany pådro seg tirsdag i åttendedelsfinalen i Champions League mot Dynamo Kiev nok en strekkskade på baksiden av leggen – den siste i en lang rekke med strekkskader. Bare denne sesongen er det fjerde gang belgieren har pådratt seg strekk og deretter vært ute av spill i flere uker.

Belgias landslagstrener Marc Wilmots forteller nå at Kompany vil være ute av spill i 6-8 uker, og at resten av sesongen dermed kan ryke for belgieren. Eventuelt er det mulig at han kan returnere helt på tampen av sesongen. EM i sommer skal likevel ikke stå i noen fare, med mindre han pådrar seg nok en strekk.

Kompany har bare vært på banen i 19 av 46 kamper så langt denne sesongen, og har i løpet av sin City-karriere hatt utrolige 14 strekkskader. Flere har nå begynt å stille spørsmålstegn ved om Kompany har noen framtid i City etter at Pep Guardiola kommer inn som ny manager i sommer. Manchester Evening News’ James Robson skrev i en kronikk onsdag at han mente City burde selge Kompany og sladreavisa The Sun kaster seg på i dag og hevder at Pep Guardiola har diskutert med City-direktør Txiki Begiristain om de bør selge Kompany.

4 svar

 1. Per Arve Stenødegård sier:

  Hele denne sagaen rundt Kompanys skadehistorikk er bare trist og ei grubling rundt what could have been uten dette stadig tilbakevendende tema.

 2. Jan Havnen sier:

  Hvilke midtstoppere kan pep stole på neste sesong ?

  Kompany – umulig, for mye skadet.
  Mangala – ikke god nok.
  Demichelis – no way.
  Otamendi – kanskje.

Legg igjen en kommentar