City trakk PSG i kvartfinalen

nissan-are-the-new-sponsors-of-the-uefa-champions-leagueCity skal møte franske Paris Saint-Germain i kvartfinalen av Champions League. Det er klart etter dagens trekning.

Mange City-supportere hadde et håp om at enten Benfica eller Wolfsburg ville bli Citys motstander i kvartfinalen av Champions League, men det blir i stedet franske Paris Saint-Germain som skal stå på motsatt banehalvdel i to oppgjør der lagene spiller om retten til å komme til semifinalen. Nå skal det riktignok sies at Paris Saint-Germain ikke var regnet som den aller verste motstanderen City kunne ha trukket, men det vil uten tvil likevel bli to særdeles tøffe oppgjør som venter City onsdag 6. april og tirsdag 12. april.

Dermed skal altså Joe Hart, Nicolas Otamendi og de andre i City-forsvaret få bryne seg på svenske Zlatan Ibrahimovic og de andre stjerne som spiller for det franske hovedstadslaget.

Første oppgjør blir i Frankrike (altså 6. april), mens City får æren av å avslutte hjemme i Manchester (altså 12. april).

Hele trekningen:

Bayern München – Benfica
Barcelona – Atletico Madrid
Wolfsburg – Real Madrid
Paris St. Germain – Manchester City

7 svar

 1. Knut Einar Antonsen sier:

  Det er bare å brette opp armene , samme hvem som står på den andre siden.
  Com on City! !

 2. Brynjulv Eika sier:

  Skulle tru det var seeding her……..

 3. Tor Sønsteby sier:

  Til denne kampen har vi drøssevis av forhåndsbetalte billetter til kampen i Manchester til salgs. Det er bare å bestille i skjema på hjemmesiden.
  Til bortekampen i Paris krever PSG at samtlige som kjøper billetter i Manchester er registrete sesongkort havere eller har eget Blue Card registrert av Manchester City for å få kjøpe billett. Hvis man får tak i en billett MÅ DENNE HENTES i PARIS ved å fremvise eget ID, derfor er det svært begrenset HVEM vi kan hjelpe med billett til denne kampen. I praksis er det kun de som har sesongkort som vi realistisk kan hjelpe, OK? Vi anbefaler derfor sterkt at dere som ønsker bestiller til hjemmekampen.

Legg igjen en kommentar