Manuel Pellegrini: – Sterling kom hit for å vinne titler

JS78359845

Raheem Sterling er klar for sin første finale som Manchester City-spiller, og på Wembley venter gamleklubben Liverpool.

Den engelske landslagsspilleren kom til Eastlands fra Merseyside i sommer etter en av sommerens mest omtalte overgangssaker. 21-åringen har i sin første sesong i den lyseblå trøyen greid å spille seg til tilnærmet fast plass på laget, men har til gode å skape de store overskriftene for sin nye klubb. Ligacupfinalen blir den foreløpig største kampen til nå i City-karrieren for Sterling, og siden fotballen er som den er så møter selvfølgelig kantspilleren sin tidligere klubb.

Med både De Bruyne og Samir Nasri ute med skade, i tillegg til Jesús Navas som akkurat er tilbake i trening, vil nok Sterling være i Manuel Pellegrinis lagoppstilling til dagens ligacupfinale. I et intervju før kampen kunne Citys chilenske manager fortelle at Sterling ikke har noe å bevise, men at det selvfølgelig er spesielt å møte gamleklubben. «Alle har koblinger og venner i sine tidligere klubber, og det er ikke alltid komfortabelt å møte gamleklubben. Jeg håper at han vil være fokusert og ikke bli påvirket av ropene fra tribunen».

«Eneste måten jeg kan betale tilbake Manchester City på er ved å bidra til at vinner troféer» kunne Sterling fortelle i kjølvannet av sommerens overgang, og nå må 21-åringen altså stoppe gamleklubben for å sikre sitt første trofé for sin nye klubb. Akkurat det aspektet ønsket Pellegrini å tone ned i intervjuet. «Raheem er en profesjonell spiller, og han kom hit for å vinne titler. Jeg er sikker på at han kommer til å prestere. Når kampen er i gang skal ikke fortiden ha noe å si, nå er han Manchester City-spiller og vil gi alt for å vinne finalen».

Så gjenstår det å se hvem som skaper overskrifter og løfter ligacuptroféet søndag ettermiddag. 

1 svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.