Pellegrini misfornøyd med dommer Clattenburg

JS82593900Manuel Pellegrini var svært lite imponert over dommer Mark Clattenburg etter dagens toppkamp mellom City og Tottenham. Citys chilenske manager mener Tottenham aldri skulle fått straffesparket som sendte dem i føringen.

Dommer Clattenburg havnet i søkelyset etter å ha tildelt Tottenham et svært kontroversielt straffespark i dagens oppgjør mot City. Et innlegg så ut til å treffe Raheem Sterling i ryggen, men Clattenburg mente at Sterling hadde handset og pekte på straffemerket. Den avgjørelsen fikk Manuel Pellegrini til å rase.

«Det var en straffe som dommer Mark Clattenburg ønsket å gi, og han ga den. Det var en totalt feil avgjørelse. Ballen traff ryggen til Raheem Sterling og så albuen hans. Sterling så ikke en gang ballen. Det var samme dommer som i det første oppgjøret mellom lagene da det var to klare offsidemål og vi tapte 1-4. Det var nøkkeløyeblikket som avgjorde kampen. Før det hadde de ikke hatt et skudd på mål og ikke hatt en eneste sjanse. Vi tok risikoer, moralen i laget var god, men det var ikke nok. Jeg syns ikke det er en god idé å ha samme dommer i begge kamper.»

Pellegrini mener at City ikke er ute av tittelkampen, og insisterer på at de lyseblå vil kjempe helt til siste slutt. «Vi har 36 poeng å kjempe om og vi er bare seks poeng bak lederne. Vi gir ikke opp, og vi vil fortsette med å prøve å forbedre oss. Det er mye som trengs å forbedres. Alle lagene vi kjemper mot vil tape poeng framover, så det er veldig viktig at vi fortsetter å tro på det vi driver på med og forbedre de tingene vi gjør som ikke er så bra.»

«Jeg er også bekymret for at vi bare har 14 spillere, og det er ikke enkelt å spille så mange kamper. Men jeg mener også at vi kan spille bedre. Vi mister ballen for ofte. Vi må bli sterkere, spesielt i angrep. Tottenham hadde ikke altfor mange sjanser i dag».

5 svar

 1. Det er vel naivt å tro at FA reagerer ved å gi Clattenburg færre/ingen kamper framover? Han er ubrukelig.

 2. Per Arve Stenødegård sier:

  Hva vil en slepen rutinert ringrev si. Sett aldri frem foten innenfor seksen så du gir dommeren mulighet å blåse om en spiss løper inn i deg\den-
  Å snu ryggen til ved skudd er vel ikke nødvendig å nevne engang

 3. Per Arve Stenødegård sier:

  Forøvrig går det mer og mer opp ett talgelys for meg att administrende ledelse\eiere satte gullsjansene ned mot frysepunktet idet ny manager ble blåst inn med basuner og trommevirvel midt i sesongen , og eg er nimelig sikker på at mangel på arbeidsro\ murring i kulissene hos naboen og hårdnakne rykter om nytt blod der også er det som kan berge en fjerdeplass for oss.
  Eg trodde i min enfoldighet att ei sånn «her må du vise deg frem skal du være med» proklament som dette var skulle tenne en jævla glød i spillerne, men ser nå att dette var feil , ja eg vil nok si om meg selv dumt tenkt.

 4. John Askildt sier:

  Enda en god grunn til video dømming, likevel orker jeg ikke hisse meg mer opp over «dommertabber» , en får ikke endret resultatet, SOM kanskje hadde sett annerledes ut om gutta hadde startet i samme tempo som ETTER at vi ble liggende under.
  Hva skal til for å stå på og blø for drakta med en gang? Eller som Per Arve sier » tenne en jævla glød i spillerne» De klarer det fint i Leicester, dårligere betalt har de og……
  Eller typical CITY let’s make it difficult…. Håpet lever, men kjenner at troen på at vi skal vinne noe som helst i år ikke står sterkt

  • Per Arve Stenødegård sier:

   Og så er det noe med å faktisk kjenne sin besøkelsestid nå når grannen sliter big time og roter forferdelig . Få ett forsprang både på og utenfor banen statusmessig som gjør att sannsynligheten for panikkhandlinger på den andre sida av gjerdet øker drastisk også i fremtida.
   Oddvar Brå stopper ikke opp fordi om nærmeste og største konkurent får krampe i begge bena på siste del av vasaloppet. Han får heller inspirasjon og trykker litt ekstra på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.