Betsafes bursdagskonkurranse

betsafe-logo-700x400Betsafe er Manchester Citys offisielle bettingpartner, og i forbindelse med at selskapet som opprinnelig ble startet i Norge nå fyller ti år, inviteres norske Manchester City-supportere til å bli med i en bursdagskonkurranse der en blant annet kan vinne tur for to personer til Citys hjemmeoppgjør mot Arsenal i mai!

Manchester Citys nye spillpartner, Betsafe.com, har veldig sterke røtter til Norge. – Faktisk ble Betsafe startet av en gjeng fra Tromsø, og feirer 10-årsjubileum i skrivende stund, sier den norske markedssjefen Lasse Fosshaug og legger til: – Det vil vi selvfølgelig feire ekstra med norske spillere, men også litt ekstra med Manchester City som har kommet inn i våre hjerter denne sesongen.

– Hvorfor Manchester City?
– Fordi City er en uhyre spennende klubb som bygger veldig godt for fremtiden. De er i toppen for å bli der. Klubben var også veldig løsningsorienterte og villige til å tilby det lille ekstra. Vi forhandlet med flere engelske toppklubber, men valgte den beste, svarer Lasse Fosshaug.

– Hva vil avtalen bety for deres kunder?
– Den kommer bety masse. Vi har tilgang til VIP-billetter med klubben og vil sende en rekke av våre kunder til å se det som fort blir årets mesterlag. Vi har også mulighet til eksklusive møter med spillere og tilgang til eksklusive signerte sponsoreffekter, sier Betsafes markedssjef.
Foruten å være bettingpartner med Manchester City, så sponser Betsafe.com den norske rallykjøreren Eyvind Brynildsen, motorsporttalentet Dennis Olsen, MMA-profilen Emil Weber Meek og en av verdens beste pokerspillere Felix Stephensen.
– Vi har en veldig fin mix av ambassadørerer og klubbsamarbeid for det norske markedet. Vårt mål er å levere en unik opplevelse for våre kunder i form av både innhold og selvfølgelig produkt. Manchester City-fans skal finne de beste og kuleste oddsene på sitt lag hos Betsafe.com, understreker Lasse Fosshaug.

Bursdagskonkurranse
I forbindelse med at Betsafe feirer bursdag, så vil de feire litt ekstra med norske Manchester City-fans.
– Vi har lagt en tur for 2 til Manchester Citys hjemmekamp mot Arsenal, som fort kan avgjøre gullkampen i mai, i hovedpremie. Så har vi også noen signerte effekter vi vil gi ut til de som deltar i denne konkurransen, sier Lasse Fosshaug.

Spørsmål:
Hvilken Cityspiller var med på den offisielle lanseringen av avtalen mellom Manchester Citys samarbeid med Betsafe?

Send ditt svar til: Lasse.Fosshaug@betssongroup.com.
Frist: 1. mars.

Betsafe vil trekke 5 vinnere blant de med riktig svar samt de som har Betsafekonto og har vært aktive/satt spill i løpet av februar.

Teksten er skrevet av Betsafe og det er Betsafe, ikke supporterklubben, som arrangerer denne konkurransen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.