Pellegrini innrømmer at Leicester er favoritter nå

manuel-pellegriniEn skuffet Manuel Pellegrini måtte etter dagens tap i toppoppgjøret mot Leicester innrømme at the Foxes nå er favoritter til å vinne Premier League.

Det var mange svært skuffede City-supportere som forlot Etihad Stadium i dag etter å ha sett Manchester City tape 1-3 hjemme for Leicester, og med det gi de mørkeblå revene en luke på seks poeng på toppen av Premier League-tabellen.

En av dem som var svært skuffet var avtroppende manager Manuel Pellegrini, som ikke vil alt snakket om at han selv skal gi seg som City-manager når Pep Guardiola kommer til sommeren skylden for dagens svake prestasjon. «Jeg syns ikke jeg skal komme med noen unnskyldninger. Det var mange ting som gikk galt i dag. Vi spilte mot et veldig bra lag. Leicester fortjener all mulig honnør og ære, og de spiller bra for øyeblikket. Men samtidig forsvarte vi oss veldig dårlig. Det var spesielt skuffende at vi slapp inn to mål på dødballer. I tillegg skapte vi veldig lite, selv om vi hadde mye ballinnehav. Selvsagt trenger vi å forbedre oss. Vi trenger å bli mye bedre enn vi var i denne kampen. Men i fotball kan ting forandre seg fra én uke til den neste. Vi er ikke i vår beste form for øyeblikket. Vi har bare 14 spillere som er kampklare, og vi har spilt veldig mange kamper. Men vi er fortsatt med i alle turneringer, så det gjelder å komme seg etter dette.»

«Vi snakket med spillerne før kampen. Dette var vår sjanse på hjemmebane til å gjeninnta ledelsen på tabellen. Vi klarte ikke det, og vi er nå seks poeng bak Leicester og har fortsatt 39 poeng å kjempe om, så det er viktig nå å være fokusert hver eneste kamp og prøve å slå Tottenham i neste kamp, spesielt med tanke på at de er et annet lag som også kjemper om tittelen. Vi får se hva som skjer mellom Arsenal og Leicester. Det er så mange ting som kan skje når det er 39 flere poeng å kjempe om, men dette var et tap vi ikke hadde sett for oss.»

Pellegrini legger også til at han tror Leicester nå er favoritt til å vinne ligaen. «Hvis de fortsetter å spille på denne måten er de favoritter. De gjør det bra, og har en fordel på antall poeng. Det kommer an på hvordan de gjør det i resten av sesongen, og når det er 13 kamper igjen å spille er det veldig vanskelig å forutsi hva som kommer til å skje.»

For å gjøre en miserabel lørdag enda mer miserabel, kunne også Manuel Pellegrini avsløre at David Silva slo opp en ankelskade i dagens kamp, noe som gjorde at han måtte byttes ut. I verste fall ryker kampen mot Tottenham neste helg for Silva. «Han fikk en vridning i den samme ankelen. Jeg tror det blir vanskelig for han å bli helt frisk veldig fort. Vi får se før neste helg.»

5 svar

 1. Per Arve Stenødegård sier:

  Om Leicester er favoritter skal eg ikke skrike for høyt om , men eg tror iallefall for vår del at sånn som det ser ut nå og forsåvidt har sett ut i hele sesongen med noen untak så er muligheten for at vi mister topp 4 vesentlig større enn att vi tar bøtta.

 2. Per Arve Stenødegård sier:

  Og det er faktisk veldig skremmende nå en ser spillerne vi besitter . Mener iallefall eg selv om eg ser folk klager på fart hos våre folk. Eg mener det derimot er fart på ballen og i lengderetninga som er problemet. Og struktur ved balltap som ofte er rimelig hårreisende. Men toget har selvsagt ikke gått, men ei samling i «bånn» må skje omgående skal vi i det hele tatt være med å kjempe om bøtta helt inn , å ikke sloss om å berge fjerde plass , som eg er redd lett kan skje.

 3. Arve Olsen sier:

  Mye enig i dine vurderinger Per Arve, men denne måten å spille på er jo vår sjef sin fotballfilosofi. Og derfor mener jeg tempo bakover blir enda mer vesentlig da vi stadig vekk blir tatt i ubalanse og blir fraløpt ved feil høyt i banen.

 4. Arne Persson sier:

  For meg er fortsatt Leicester ikke favoritt. Er redd Arsenal kommer til å vinne, dersom Tottenham ikke overrasker og holder helt inn. Men, mest morsomt om Leicester vinner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.