Zuculini og Ünal lånes ut igjen

CaIfXBQWAAE66xBBruno Zuculini og Enes Ünal lånes ut igjen – til henholdsvis AEK Athen og NAC Breda.

AEK Athen blir fjerde klubben argentinske Bruno Zuculini lånes ut til etter at han ble hentet til City i august 2014. Hans første obligatoriske kamp ble i Community Shield mot Arsenal samme måned, før han få dager etter ble lånt ut til Valencia for et år. Etter bare å ha spilt til sammen 45 minutter for det spanske laget ble imidlertid lånekontrakten annulert i slutten av januar i fjor. Få timer etterpå ble han så lånt ut til Cordoba fram til sommeren 2015. Cordoba havnet imidlertid helt sist i den spanske toppdivisjonen, og en avis kåret Zuculini til lagets verste spiller.

Etter å ha returnert til Manchester fikk 22-åringen fra Argentina en ny nedtur da han ikke ble inkludert i Citys Premier League-tropp, og dermed ikke kunne spille. I slutten av oktober han ble imidlertid lånt ut til Middlesbrough. Nå går altså turen videre til AEK Athen og gresk fotball, der han skal være ut sesongen.

En annen ung spiller som ikke har spilt for City annet enn i treningskamper er tyrkiske Enes Ünal, som kom forrige sommer, etter å ha scoret enormt med mål i aldersbestemt fotball. Han ble imidlertid lånt ut til Genk nesten med en gang han kom til City, der det var meningen at han skulle være i to år. Nå går imidlertid turen fra Belgia til Nederland, der Ünal skal spille for NEC Breda resten av denne sesongen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.