Patrick Roberts lånes ut til Celtic

aaaaboabStortalentet Patrick Roberts lånes ut til Celtic de neste 18 månedene.

18 år gamle Roberts kom fra Fulham til City forrige sommer, og er fortsatt regnet som et kjempetalent. Det har imidlertid blitt svært så begrenset med spilletid for Citys A-lag på engelskmannen det halve året han har vært i klubben. Kun tre innhopp har det blitt – mot Sunderland, Crystal Palace og Tottenham, selv om City EDS har kunnet nyte godt av hans tjenester. Det første målet hn scoret for klubben kom i en UEFA Youth League-kamp mot Juventus, etter en utrolig soloprestasjon. Nå blir det altså Ronny Deila og Celtics oppgave å utvikle ham videre de neste 18 månedene.

Deila var svært så fornøyd med å ha sikret seg den engelske ungdomslandslagsspilleren med til sammen 34 kamper for diverse aldersbestemte engelske landslag. «Vi har et forhold til Manchester City, noe jeg har hatt helt siden tiden i Strømsgodset. Vi stoler på hverandre på den måten at vi har utviklet spillere for dem, og hvis de kan tilføre troppen vår kvalitetsspillere som Jason Denyer eller John Guidetti, er det noe som er positivt for oss begge.»

 

1 svar

  1. Arne Persson sier:

    Synes dette ser veldig merkelig ut. Sende ut en av våre største talenter på 18 måneders lån, samtidig som det ansettes en ny manager for tre år. Dette innebærer jo at Roberts ikke får være med på byggingen sammen med Pep. Rart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.