Iheanacho med i Champions League-troppen

Pape+Souare+Kelechi+Iheanacho+Crystal+Palace+vsGcEJPZfkzlKelechi Iheanacho legges nå til i Champions League-troppen som skal spille for City i sluttspillet. En skadet Samir Nasri forsvinner ut.

Det ble opprinnelig ikke funnet plass til Citys unge nigerianske stjerneskudd i Champions League-troppen, og 19-åringen fikk dermed ikke spille i noen av gruppespillkampene, der City endte opp med å vinne gruppa. Nå som troppen skal revideres og det er mulig å gjøre endringer, bekreftet i dag Manuel Pellegrini at Iheanacho tas inn i varmen, mens en langtidsskadet Samir Nasri tas ut. Nasri har vært ute av spill helt siden i oktober, mens ventes å være tilbake i slutten av mars. Det er før Kevin De Bruyne ventes å være tilbake, men likevel blir det altså Nasri som ikke får være med videre i Europa.

«Ja, Kelechi er i Champions League-troppen,» kunne Pellegrini bekrefte. «Jeg fortalte Samir at jeg tar ham, siden han trenger to måneder på å bli kampklar igjen. Vi trenger Kelechi nå som Bony også er skadet. Vi kunne ikke risikere å gå inn i de siste 16 kampene som er igjen med kun Kun. Det er alltid vanskelig å måtte fortelle en spiller at han ikke får fortsette, men Samir forsto at han fortsatt er ute i to måneder. Det ville ikke ha vært lett for ham å spille seg tilbake i toppform i løpet av den tida. Vi trengte en spiss til, og Kelechi er god nå.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.