Chelsea på bortebane

The FA Cup trophy on display before the FA Cup Third Round match at Croft Park, Blyth.For tredje runde på rad har City trukket bortebane i FA-cupen. Dagens trekning viste at City må ta turen til Stamford Bridge for å møte Chelsea i femte runde.

City har så langt i denne sesongens FA-cup bare spilt bortekamper, etter at de lyseblå måtte ta turen til Norwich i tredje runde og Birmingham i fjerde runde for å møte Aston Villa. Dagens 5. runde-trekning viser nok en bortekamp for City – mot Chelsea. City møtte også Chelsea i femte runde av FA-cupen for to år siden, men da i Manchester. Mål av Stevan Jovetic og Samir Nasri sørget for at City vant den gangen 2-0.

Årets oppgjør spilles helga 19. til 22. februar og vil sannsynligvis bli direkteoverført på tv.

Hele trekningen:

Chelsea v Manchester City
Reading v West Brom/Peterborough
Watford v Leeds
Shrewsbury v Manchester United
Blackburn v Liverpool/West Ham
Tottenham v Crystal Palace
Arsenal v Hull City
Bournemouth v Everton

3 svar

  1. Blir kanskje sendt på TV denne gangen da!

  2. Blir en grei kamp. Må slå de «beste» for å være verdige vinnere av FA

  3. Bra vi i alle fall har trukket 3 bunnlag når vi først må spille borte…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.