George Evans til Reading

George-EvansCity har solgt unge og lovende George Evans til Reading. 21-åringen gikk gradene i City, og ble den andre spilleren i klubbens historie som spilte på samtlige aldersbestemte lag, helt fra U8 og opp til A-laget.

Evans skulle egentlig være på lån i Walsall fram til 26. januar, men låneoppholdet ble noe forkortet, i og med at Reading kom på banen og ønsket å sikre seg Evans’ tjenester på permanent basis. Evans hadde da vært i Walsall siden i oktober, da han først signerte på en lånekontrakt. Oppholdet ble etter det forlenget to ganger, men nå blir det i stedet altså Madejski Stadium i Reading Evans skal spille på.

Evans har vært i City helt siden han var seks år gammel, og har deretter gått gradene i klubben. I september i fjor ble han bare den andre spilleren gjennom Citys historie til å ha spilt på samtlige City-lag, helt fra U8 og opp til A-laget, da han fikk sin førstelagsdebut i ligacupkampen mot Sunderland på Stadium of Light der City vant 4-1. Evans kom inn minuttet før ordinær tid var over, da han erstattet Yaya Touré. City annonserte deretter at Evans var den første spilleren som hadde gått gjennom alle Citys lag helt fra U8 og opp til A-laget, men en oppdaget senere at Chris Chantler faktisk gjorde det samme for noen få år siden da han i 2010 kom inn like før slutt i en Europa League-kamp mot Juventus.

Før låneoppholdet med Walsall hadde Evans også vært på lån i Crewe og Scunthorpe, og han har også landskamper for både England U17 (4) og England U19 (1). Reading ligger for øyeblikket på 14. plass i Championship, 10 poeng over streken, og 11 poeng bak playoff. Midtbanespilleren blir dermed mest sannsynlig også å finne i Championship neste sesong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.