Maffeo på lån til Girona

pablo maffeoPablo Maffeo har gått på lån til Girona for resten av sesongen.

Girona, som spiller på nivå to i Spania, har sikret seg Pablo Maffeos tjenester for resten av sesongen. Citys spanske høyreback tar dermed turen tilbake til hjemlandet, der han skal være med og kjempe om å unngå nedrykk for klubben som for øyeblikket ligger på 17. plass på nest øverste nivå.

Maffeo kom til City sommeren 2013, etter å ha blitt oppdaget som en svært talentfull spiller av speidere da han var på Espanyos akademi. Etter hvert har han etablert seg som en fast spiller på City EDS, men har så langt ikke debutert for a-laget. I høst fikk han likevel fire kamper på benken (Juventus og Borussia Mönchengladback i Champions League, og Watford og West Ham i Premier League). Nå blir det altså spill i Spania for Maffeo de neste månedene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.