Australsk midtbanespiller til City

GettyImages-502030518City fortsetter med å hente inn spillere som de ikke har noen umiddelbare planer om å bruke. Sistemann i rekka er den australske midtbanespilleren Anthony Caceres, som sannsynligvis forsvinner ut på lån igjen umiddelbart.

City har de siste årene hentet en rekke spillere som innen kort tid har forsvunnet ut på lån igjen til andre klubber. Ikke alle disse spillerne har virket gode nok til å kunne ha noen fremtid i City, men det har ikke stanset City fra å hente dem inn og så låne dem ut igjen samme dagen de kom.

23 år gamle Anthony Caceres blir Citys første januarkjøp, men sannsynligheten for at han kommer til å spille for City er liten. Midtbanespilleren hentes fra Central Coast Mariners for en ukjent sum, der han debuterte for A-laget i januar 2013. Så langt har han 62 kamper for klubben som spiller i australsk A-league, og har på disse kampene scoret 3 mål. Han har til gode å debuterte for Australias landslag.

Manuel Pellegrini prøver ikke akkurat å skjule at dette ikke er noe han har noe med å gjøre. «Vel, dette er en spiller som vil komme her, men som vil gå på lån til noen andre. Han er ikke en del av denne troppen. Det er noe som klubben gjør. De tenker alltid på fremtiden».

Det har versert rykter om at Caceres kommer til å bli lånt ut til Citys søsterklubb i Australia, Melbourne City, men Pellegrini ville ikke uttale seg om dette. «Dette vet vi ikke. Det vil bli offentliggjort når ting er klart».

1 svar

  1. 30. juni 2016

    […] går på lån til Melbourne City for den kommende sesongen. En annen australsk spiller Manchester City hentet i januar, Anthony Caceres, gikk på utlån til Melbourne City allerede samme dagen Manchester City hentet […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.