Seks tippere får fotballtur til England i premie

6717236131_881af936c4_bDe seks beste tipperne i supporterklubbens tippekonkurranse for høsten 2015, som nå er avsluttet, får fotballtur til England i premie med kampbillett, fly og hotell inkludert. Aller best å tippe var Jan Erik Hæhre.

Supporterklubbens tradisjonsrike tippekonkurranse der en skal tippe riktig markering i tolv City-kamper, samt antall mål City kommer til å score på disse kampene, har i en årrekke vært arrangert to ganger i sesongen, én gang på høsten og én gang på våren. Denne sesongens høstkupong ble faktisk ikke ferdig før 2. januar, da City i løpet av de siste minuttene snudde 1-0 til 1-2 mot Watford og H ble til B på kupongen.

En av dem som forutså dette var Jan Erik Hæhre, som ble eneste tipper som greide å prikke inn 11 rette på kupongen. Det eneste Jan Erik ikke hadde tatt høyde for var at City ikke skulle greie å slå Liverpool på hjemmebane. Det var han imidlertid ikke alene om. Bare 27 av de 434 rekkene som var med i konkurransen hadde Liverpool-seier her, noe som gjorde dette til kupongens «bombe». At Stoke skulle slå City på Britannia var heller ikke noe så mange hadde forutsett – bare 53 hadde tippet dette.

Ni personer fikk ti rette denne gangen, og som alltid hvis det er flere som har likt antall rette, brukes måltipset for å skille disse fra hverandre. City scoret 20 mål på de 12 kampene som sto på kupongen, altså noe lavere enn det som har vært tilfellet i de fleste av tippekonkurransene de siste årene. Vegard Aksnes var den eneste av dem med 10 rette som hadde tippet nøyaktig 20 mål, noe som gir ham andreplassen i konkurransen. Frank Mathillas tar tredjeplassen med sitt tips på 23 mål, mens Arild Kvalvåg får fjerdeplass med sitt tips på 25 City-scoringer. Normalt er det bare fire Manchester-turer som deles ut i premie, men siden Karl Audun Fagerli og Roger Bollandsås, som deler femteplassen, bare var én fattig scoring ifra å havne blant de fire første, får også disse premie.

De seks vinnerne får en valgfri billett til for eksempel City-Arsenal, City-United, eller en annen valgfri City-kamp, dekket av supporterklubben, i tillegg til 4000 kr utbetalt som skal dekke hotellopphold og fly til Manchester. Vi gratulerer alle de seks vinnerne!

Det var meget god deltakelse i konkurransen denne gangen (som sagt 434 rekker), og vi håper på at så mange som mulig også blir med til våren når det arrangeres ny tippekonkurranse i supporterklubbens regi.

De 20 beste tipperne:

1. Jan Erik Hæhre (11 rette – 25 mål)
2. Vegard Aksnes (10 rette – 20 mål)
3. Frank Mathillas (10 rette – 23 mål)
4. Arild Kvalvåg (10 rette – 25 mål)
5. Karl Audun Fagerli (10 rette – 26 mål)
5. Roger Bollandsås (10 rette – 26 mål)
——————————————
7. Lars Pinderup (10 rette – 29 mål)
7. Sondre Lomsdal (10 rette – 29 mål)
9. Steinar Vigtil (10 rette – 32 mål)
10. Odd Jørgensen (10 rette – 33 mål)
11. Tor Sønsteby (9 rette – 20 mål)
11. Oddmund Thornes (9 rette – 20 mål)
12. Gunnar Walle (9 rette – 19 mål)
12. Tommy Kvarsvik (9 rette – 19 mål)
14. Paul Hughes (9 rette – 22 mål)
14. Tommy Kvarsvik (9 rette – 22 mål)
16. Eivind Upsahl (9 rette – 23 mål)
16. Kjetil Bergersen (9 rette – 23 mål)
16. Knut Haugen (9 rette – 23 mål)
16. Marvin Taylor (9 rette – 23 mål)
16. Christian Høe (9 rette – 23 mål)

Klikk her for å laste ned fullstendig resultatliste og oversikt over alle rekkene

8 svar

 1. Herlig!⚽️⚽️🇬🇧🇬🇧

 2. Skandale at City ikke fik straffe mod Leicester. Kræver annullering af denne kamp 🙂 Nå men tillykke til de 6 «heldige» 🙂
  Kræver revanche med det samme, hvornår starter der en ny tipsturnering?

 3. Rune Oksnes sier:

  Det er noen somer sabla bra på tipping her. 🙂

 4. Nå har vel City blitt relativt forutsigbare, selv om det har kladdet litt i høst. Sånn som City har spilt de siste årene, har nesten ikke 11 riktige holdt heller. Ser for øvrig at det er den alternative kupongen som gikk inn gitt, men hyggelig å få tur ja.

 5. Tor Sønsteby sier:

  NY konkurranse kommer med oppstart 2. mars mot Liverpool borte, det kan imidlertid bli oppstart litt før med den 28. februar mot Newcastle borte dersom vi sløser bort Wembley finalen samme helg…..
  Da vil vi spille på de 12 siste kampene som kanskje/forhåpentligvis/sikkert/tvilsomt vil føre oss til nytt seriemesterskap. Tusen takk til alle som deltok, og la oss få med like mange i vårens konkurranse?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.