City offentliggjorde ny klubblogo

CXKPWk3WQAEa4gjFør dagens kamp mot Sunderland offentliggjorde City klubbens nye logo, som skal brukes fra og med neste sesong.

Som tidligere meldt ble det i slutten av november bestemt, etter en konsultasjonsrunde med fansen, at City kommer til å skifte klubblogo neste sesong. I dag ble designet på den nye logoen offentliggjort, selv om dette i og for seg ikke var så altfor spennende, med tanke på at pressen hadde fått tak i den nye logoen allerede for flere dager siden.

City går nå tilbake til å ha en logo med rund form, samtidig som flere elementer er tatt med videre fra de tidligere logoene – både skipet som symboliserer Manchesters skipsfart, de tre stripene som symboliserer de tre elvene i Manchester og den røde Lancashire-rosen. Nytt er imidlertid at året 1894, året da City ble stiftet, er kommet med. Ellers minner logoen mye om de logoene City brukte før «ørnelogoen» ble innført i 1997.

Deler av fansen har imidlertid yret misnøye med enkelte elementer i den nye logoen, som at «Football Club» ikke er nevnt, samtidig som at våpenskjoldet i midten av sirkelen overlapper den ytterste ringen.

Hva synes du om Citys nye logo? Bruk kommentarfeltet til å diskutere.

city.0

14 svar

 1. Strålende. Bare synd de har droppet F.C

 2. Syns den e lam. Ville ha en med mere moderne snitt 😜

 3. Terje Auranaune sier:

  Liker den godt æ, terningkast 5 pga mangel av Football Club. Den vi bruker idag er jo helt skivebom og terningkast 1.

 4. Jeg liker ørna, men skal ikke krangle på valget.

 5. Jeg likte denne bedre, hadde den hatt roser istedenfor kors, hadde den vært knall👌🏻

 6. Yngve Deila sier:

  Hvorfor bytte logo . ? Ørnen er den fineste vi har hatt. Har drakter med den forrige logoen, men den vi har nå er den fineste .CTWD uansett logo.

 7. Ove K. Kjølstad sier:

  En Micky Mus logo. Alle de riktige elementene er med, unntatt «Football Club» hvilket sikkert er noe business muffins som står bak…..men streken er barnslig a la Walt Disney. Strekene er så kraftige at du legger bedre merke til dem enn resten av logoen. Liker ikke at skjoldet stikker ut i sirklene. Fargemessig er det for lite lyseblått og hvorfor innføre ytterligere en lyseblå farge på elvene? Logoen kunne ha vært litt mer «sexy». Logoen har sitt utspring i byvåpenet, men her kunne de ha lånt mer. De kunne ha laget kjeder isteden for doble sirkler og yttersirkelen kunne ha vært en festningsmur for symbolisere at vår stadion er en festning!!

 8. Hvorfor lagde de ikke bare tre forskjellige så kunne fansen få ha stemt på den beste. Slikt at de kunne tatt med den med flest stemmer.

 9. John Askildt sier:

  Jeg liker den. For meg er det et enkelt og fint design, med historisk forankring til min gamle favoritt logo. Savner som mange andre F.C som ville gjort den enda bedre.

 10. Terje Flatha sier:

  Dessverre, denne likte jeg ikke. For det første burde det stått 1880, det var da det egentlig startet. Så burde City vært buet slik Manchester er, og som andre skriver burde det stått FC. Jeg liker heller ikke at skjoldet bryter sirkelen. Selv om ideen med denne retrostilen er god, kunne det i tillegg vært tatt med et element fra vår nyere tid, som f. eks. mottoet Superbia in proelio.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.